Pixel en Ayla buiten

Het was de afgelopen dagen even heel stil op Beauty ’n Spice, afgelopen week was ik jarig, had mijn vriendje vakantie en heb ik vooral leuke dingen gedaan en van het mooie weer genoten (eindelijk, zon!). Ik hoop dat jullie allemaal lekker buiten zijn geweest en mijn posts niet gemist hebben 😉 Voor vandaag wilde ik jullie weer een aantal leuke foto’s van Pixeltje en Ayla laten zien. We hebben het balkon katproof gemaakt en ze vinden het over het algemeen heerlijk om buiten te zijn.

Pixel en Ayla Buiten

Zodra de deur naar de slaapkamer open gaat (het balkon kun je alleen bereiken via de slaapkamer) wordt de nieuwsgierigheid al gewekt, en zodra de schuifdeur naar het balkon open gaat komen ze mee naar buiten. Pixel vind het allemaal een beetje eng nadat hij 2x flink geschrokken is van een vrachtwagen. Wij wonen vlakbij een bocht, en ze schakelen dan ook regelmatig recht voor het balkon. Hij heeft een paar keer alleen maar in de deuropening gezeten (zo ook het moment waarop de foto’s gemaakt werden) en zodra er ook maar iets motorisch langsreed vloog hij onder het bed. Inmiddels durft hij weer redelijk normaal op het balkon te komen, maar zodra er een hard geluid van een langsscheurende auto klinkt gaat hij snel weer naar binnen, om na een halve minuut weer te komen kijken of de kust veilig is. Ayla vind het heerlijk om te kijken naar de mensen en auto’s die langskomen en blijft tijden in een hoekje zitten om naar buiten te gluren. Doordat de onderkant van het balkon niet bedekt is met een windscherm kan ze dit ook goed.

Pixel en ayla buiten Pixel en Ayla buiten Pixel & Ayla buiten

Het zijn niet heel veel foto’s, maar buiten gebeurt er niet heel veel, ze zitten meestal in een hoekje, lekker gluren en als er een vliegje of iets dergelijks langskomt dan vliegen ze een keer naar de andere kant van het balkon, om daar vervolgens weer te gaan gluren haha. Ze blijven altijd in de buurt van mij (of mijn vriend). Tijdens het schrijven ligt meneer aan mijn voeten te slapen, Ayla zit gezellig naast me op de leuning van de bank en komt af en toe heel vervelend op de laptop staan en probeert af en toe de muis te vangen. Het zijn twee heerlijke doerakken die we af en toe wel achter het behang kunnen plakken, maar toch iedere keer (mijn) je hart weer winnen als ze komen knuffelen. En knuffelen, dat kunnen ze alletwee (maar vooral, jawel, Ayla) als de beste!

14 Reacties aan “Pixel & Ayla: Buiten op het balkon”

  1. Nou ik vond het al wel stil ja haha. Maar je hebt even lekker genoten van je week en dat is ook belangrijk. Wat een mooie foto’s trouwens en wat worden ze al groot!.

    • Bij deze beloof ik weer regelmatiger te updaten haha! Ze zijn kleiner dan ze op de foto’s lijken hoor ik iedere keer als er iemand langs komt, maar ze worden inderdaad al groot! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *