Mijn zusje is vorige week een paar daagjes naar Dublin geweest. Een vriendinnetje van haar studeert/loopt stage ergens in Ierland voor een half jaar en ze gingen samen met nog een vriendin Dublin onveilig maken. Veel shoppen dus. Zusjelief nam voor mij twee cadeautjes mee. Leuke oorbellen en dit ‘boekje’ van Cosmopolitan. Ik kreeg het cadeautje met daarbij de opmerking “voor je website”. Dus bij deze Marjolijn! Dankjewel.

Het is een kartonnen verpakking met daarin een spiegeltje, 3 oogschaduws, een lipgloss en een bronzer. Daarnaast zit er ook nog een sponsapplicator en lippenseeltje bij. Met deze producten zou je de look op de voorkant van de verpakking moeten kunnen maken. Ik heb de producten voor jullie geswatched.
Links zie je de lipgloss, een donkerroze/rode kleur. Daarnaast is de vanillekleurige oogschaduw, deze kun je goed gebruiken als highlighter. Dan een legergroene kleur. Volgens de aanwijzingen die ze erbij geven is deze kleur geschikt als een liner en voor de outer-v van je ogen. De bruine kleur is de kleur die je over je gehele ooglid zou moeten gebruiken. Dit is natuurlijk alleen maar hoe zij het zien, het is een klein handigheidje.

De lichtbruine kleur is de bronzer, hij geeft erg veel kleur af maar is wel gemakkelijk te vervagen. Door het pigment moet je wel goed opletten of je geen bruine streep zet in plaats van mooi gebronste wangen. Ik heb van de lipgloss ook een lipswatch gemaakt. Hij is helaas erg lastig aan te brengen. Omdat het een felle kleur is moet je het sowieso met een kwastje doen, dan zijn de lijnen het netste. De lipgloss is wel gepigmenteerd maar pakt niet echt goed op de lippen, ik moest toch flink wat keren opnieuw met mijn kwast in het palette om genoeg kleur te krijgen. Dit betekend wel dat de kleur mooi op te bouwen is. Voor een avondje stappen een iets donkere rode lip en voor overdag een wat rustige, lichtere toon.

Ik vind het een erg handig on the go kitje. Jammer genoeg is hij voor zo ver ik weet niet in Nederland te krijgen. De prijs (die had ze laten zitten haha!) lag rond de €7,- dacht ik. Waarom hebben wij in Nederland niet zulke leuke kitjes van tijdschriften!?

3 Reacties aan “Presents from my sis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *