Inmiddels moet hij al in de winkels liggen, want vanaf eind augustus is de herfstcollectie van Pupa, genaamd Folk Waves verkrijgbaar. Geïnspireerd door onder andere Peru en de Russische steppen met een vleugje jaren ’70 is deze collectie ontstaan. Zoals Pupa het zelf beschrijft verwelkomen ze je in een wereld van folk gemixt met sensualiteit, ongetemde passie, hippie stijl en grafische kleuren.

In de collectie zitten 6 oogschaduwkleuren met 2 soorten finishes, pearl en satin. Van beide kleuren ontving ik er een. Van de pearl finish heb ik kleurnummer 01 Copper Brown, een roestbruine kleur. Van de satin finish heb ik kleur 302 Aubergine, zoals de naam al doet vermoeden: een paarse kleur. De oogschaduws komen in een doosje wat mij altijd een luxe gevoel geeft. De verpakking is speels en door de kleuren doet het met ook aan de jaren’70 denken. De verpakking van de oogschaduw zelf is van plastic, maar voelt wel kwalitatief goed aan. De verpakking opent gemakkelijk (yay, geen chippende nagels) en sluit goed. Er zit een klein sponsapplicatortje bij, welke ik zelf niet ga gebruiken. De kleur van het bovenste gedeelte van het plastic is in de kleur van de oogschaduw, leuk detail! Met de pigmentatie zit het ook prima, de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen. De adviesprijs voor de oogschaduws is €15,50.

Naast de oogschaduw kreeg ik ook een nagellakje opgestuurd. Deze is ook in de kleur Aubergine. Het is een mooie donker paarse kleur welke uitermate geschikt is voor de herfst. Ik heb het lakje zelf nog niet gebruikt, dus ik kan helaas nog niks zeggen over de houdbaarheid en applicatie, maar van wat ik van reviews op andere blogs zie zit dat ook wel goed. De adviesprijs voor de nagellak, die in nog 2 andere kleuren verkrijgbaar is, zit op €6,25.

Als laatste ontving ik een oogpotloodje. Deze is er in twee kleuren en ik heb 500 Teal Blue. Wat me als eerste opviel bij het uitpakken van het pakketje was de grootte. Hij is namelijk een flink stukje groter dan de oogpotloodjes die ik meestal heb. Het potlood bevat 1,05G. Het is niet zo zeer dat het product zo groot is, maar aan de achterkant zit een smudger waardoor het potlood in formaat toe neemt. Het potlood is redelijk zacht en glijd makkelijk over de huid en geeft goed pigment af. Het blijft ook redelijk zitten, ik vind hem fijn voor onder mijn oog. De adviesprijs is €12,95.

Voor dichtsbijzijnde verkooppunten kun je kijken op pupa.nl en dan naar verkooppunten.

 

10 Reacties aan “Pupa Folk Waves”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *