Catrice Charleston's Fame

Allereerst, gelukkig nieuwjaar, dat 2014 voor jullie allen een topjaar mag zijn! De komende tijd zal het helaas wat rustiger op Beauty ’n Spice zijn, ik moet knallen voor mijn afstuderen! Anyways, ik koop eigenlijk al tijden geen producten meer uit de Catrice limited editions. De meeste dingen spreken me niet aan of ik wil ze niet kopen omdat ik al een soortgelijk product in mijn stash heb. De Charleston’s Fame lipstick uit de huidige (Feathers & Pearls) collectie sprak mij wel heel erg aan en ging mee naar huis!

Catrice Charleston's Fame

Op de foto’s is het niet heel duidelijk, maar het is niet een standaard huls die Catrice voor de lipsticks uit de Feathers & Pearls lijn gebruikt, ze hebben namelijk in een grijstint een veer op de dop gedrukt. Gaaf! Het is niet heel opvallend maar geeft de lipstick net wat extra’s. De Catrice Charleston’s Fame lipstick viel mij vooral op doordat hij een paarse ondertint in de felroze kleur heeft, en zoiets bevond zich nog niet in mijn stash.

Catrice Charleston's Fame lipstick Catrice Charleston's Fame lipstick

De lipstick brengt gemakkelijk aan, maar doordat hij zo fel is, is het wel een beetje oppassen met het aanbrengen, alle kleine foutjes kun je zien. De kleur is dekkend, mijn eigen lipkleur verdwijnt volledig. De formule is niet super glanzend, daar houd ik wel van. De lipstick accentueert de droge plekjes niet, hij verdoezelt ze zelfs een beetjes en hij gaat ook niet heel diep in de lijntjes zitten. De draagtijd is prima, maar een volledige maaltijd wil je er niet mee gaan eten.

Voor €3,99 mag je deze lipstick mee naar huis nemen. De collectie ligt op dit moment in de winkels, maar ik durf niet te zeggen of je hem nog kunt bemachtigen aangezien de schappen al aardig geplunderd waren.

Heb jij iets gescoord uit de Feathers & Pearls collectie van Catrice?

12 Reacties aan “Review – Catrice Charleston’s Fame lipstick”

  1. Mooie kleur! Ook voor jou een gelukkig nieuwjaar en heel veel succes met afstuderen! Ik zie de updates vanzelf voorbij komen .. logisch dat je nu gas moet terugnemen ivm je studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *