catrice lashes to kill mascara

Tijdens mijn review over de Miss Sporty mascara schreef ik al een klein beetje over deze mascara. De Miss Sporty versloeg mijn favoriete mascara niet. En toen zag ik dat ik nog nooit een review geschreven had over deze mascara. Niet! En dat terwijl ik hem toch al een poosje gebruik. Ik heb het over de Catrice Lashes To Kill Waterproof mascara.

Ik vertelde tijdens de Miss Sporty review ook al dat ik hele moeilijke wimpers heb. Ik heb wel veel haartjes, dat is het probleem niet. Alleen ze zijn blond en daardoor bijna niet zichtbaar. En ze staan stug recht vooruit.

Catrice Lashes To Kill Mascara

Het borsteltje van deze mascara bevat gewone haartjes, lekker old school. Ik heb een hele tijd een mascara van MaxFactor gebruikt, met een plastic borsteltje en dat hielp wel iets, maar deze gewone haartjes vind ik toch wel een stuk fijner werken. Ze separeren mijn wimpers okay. Doordat ik best wel veel haartjes heb moet ik bij een tweede laagje altijd wel oppassen voor spinnenpoten, zo ook bij deze mascara.

Catrice Lashes To Kill Mascara Catrice Lashes To Kill Mascara

Sorry, de foto is niet helemaal scherp, maar geeft wel duidelijk het effect weer.

Deze mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers eindelijk zichtbaar zijn. Ik moet ze nog wel krullen met een wimperkruller, geen enkele mascara krijgt het voor elkaar om er een mooie krul in te krijgen. Maar bij de meeste mascara’s is die krul zo weer uitgezakt, halverwege de dag zijn mijn wimpers alleen maar wat zwarter. Met de Catrice Lashes To Kill is dat niet zo, onder andere door de waterproof formule blijft de krul goed zitten. En ik krijg meer volume! Echt lang zijn mijn wimpers namelijk niet, dus volume is iets wat wel belangrijk voor mij is.

En een van de grootste voordelen van de Catrice Lashes To Kill, je betaald maar zo’n 5 euro. Yay! Het enige nadeel wat ik eigenlijk kan vinden is dat hij waterproof is, en niet heel gemakkelijk van je wimpers af gaat. Maar als dat het enige puntje van kritiek is.

7 Reacties aan “Review: Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  GOSH Waterproof Volume Mascara | Beauty 'n SpiceBeauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *