Catrice Prime and Fine pore-refining anti-shine base

Sinds mijn favoriete Sephora primer niet gemakkelijk meer in Nederland te verkrijgen is ben ik aan het zoeken naar een goede vervangen. Een flinke poos vond ik de in de Catrice Prime and Fine, maar het potje vond ik vervelend. Regelmatig pakte ik veel te veel en dat is zonde van het product. Toen de voorjaars-wisseling van Catrice afgelopen lente begon kwamen er twee nieuwe primers in het assortiment. In tube-vorm! Ik kocht toen de Prime And Fine Anti-Red Base, maar die was nogal teleurstellend, en daardoor kocht ik lange tijd de witte Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base niet. Toen er 1+1 was bij de Trekpleister ging ik toch overstag, en nam hem samen met die in de potjes variant mee.

Catrice Prime And Fine Anti-Shine Pore Refining Base

Zoals ik al zei vind ik het al een flink plusplunt dat Catrice primers in tube vorm uitgebracht heeft. Dit is namelijk een stuk hygiënischer dan iedere keer met je vingers wat product uit een potje moeten halen. Daarnaast is het ook veel gemakkelijker om niet al te veel te doseren, en precies de juiste hoeveelheid te pakken voor je gezicht. Gaat je primer ook nog eens langer mee. De opening is klein, maar door de substantie van het product is dat geen probleem, met een lichte druk krijg je er genoeg uit.

Catrice Prime and Fine Anti-shine Pore Refining base

Ingrediënten

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL DIBEHENATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, PECTIN, CARBOMER, LECITHIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CETETH-20, XANTHAN GUM, STEARETH-20, PEG-75 STEARATE, SODIUM PEG-4 PEI-6 PHOSPHONATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

De substantie is wat wateriger dan ik verwacht had, maar loopt niet zomaar van je hand af. Op de foto hierboven heb ik genoeg voor 3 gezichten haha, je hebt echt maar een klein beetje nodig. Catrice beweert dat de primer pore-refining is, en als ik hem helemaal op mijn hand uit smeer zie ik wel dat de fijne lijntjes iets minder zijn, maar op mijn gezicht is het niet merkbaar vind ik. Op de foto zetten was ook zo goed als onmogelijk, je ziet bijna geen verschil. Jammer, maar daarvoor kocht ik het product niet. Wel vind ik dat het product mijn huid ontzettend zacht maakt. Misschien dat de werking van het product niet zo zeer zichtbaar is op mijn gezicht, maar zeker wel voelbaar! Ik merk dat mijn gezicht in de loop van de dag wel wat gaat glimmen, maar dat heb ik met of zonder primer. Ik heb wel het idee dat het iets minder is dan normaal.

Al met al ben ik heel erg blij met deze primer. De back-up van mijn potje die ik op hetzelfde moment kocht als deze primer ligt dan ook nog onaangebroken te wachten, ik vind deze veel fijner! Het product is zuinig, veel hygiënischer dan de variant in het potje en al met al ben ik hier onwijs tevreden over. Catrice, dit was precies wat ik verwachtte van de Anti-Red base, ik ben blij dat er in deze primer geen gekke glitters zitten en dat hij goed werkt!

De Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost € 4,59.

12 Reacties aan “Review – Catrice Prime And Fine Pore Refining Anti-Shine Base”

  1. Oh, help. Ik gebruik eigenlijk nóóit primer *schaam* Terwijl ik er toch altijd súper goede dingen over hoor. Jammer dat je er niet direct veel van ziet, maar een zachter huidje is natuurlijk altijd een plus O:)

  2. Echt een heel erg fijn artikel. Ik heb de groene maar daar ben ik niet echt tevreden over. Ik durfde nooit echt deze variant te kopen maar hij lijkt me nu toch wel erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *