Ook ik was een van de gelukkige beautybloggers die kennis mocht maken met de beautybloggers press kit en de vernieuwde DeMake’Up producten. And boy, was I happy. Ik ben lui, hoe vaak ik wel niet in bed spring, en als ik net lekker lig besef dat ik mijn makeup nog op heb.. Het zal je dan ook zeker niet verrassen dat ik eigenlijk altijd wel een pakje reinigingsdoekjes in de kast naast mijn bed heb liggen.

Ik gebruik al jaren de watjes van DeMake’Up voor het afhalen van mijn nagellak. Voor mijn gezicht gebruik ik normaal gesproken Hema watjes, die hebben ovale in het assortiment en dat vind ik net iets makkelijker werken. Ik was dan ook erg blij toen ik ook in het vernieuwde DeMake’Up assortiment deze watjes zag. Yay! Voor vandaag wil ik het alleen hebben over de doekjes en de pads die in het pakket zaten. Ik hou dus van gemakkelijke producten, en was benieuwd of deze doekjes hun werk ook goed doen. En hoe kun je het beter testen als met de waterproof extreme art liners van GOSH. Deze staan bekend om hun hardnekkigheid en tot nu toe konden alleen de ONYX doekjes van de Action de klus klaren.

Na de break kun je verder lezen over wat ik van de producten vind.

Laat ik beginnen met de reinigingsdoekjes, en dan als eerste die met de reinigingsmelk. Ik heb bij verschillende bloggers voorbij zien komen dat deze geschikt was voor waterproof makeup, dus ik was vooral benieuwd wat hij zou gaan doen met de eyeliner. Laat ik voorop stellen, ik heb de doekjes gebruikt zonder hard te wrijven. Op je ogen vind je dit ook niet lekker dus dat was een no-go tijdens het uitproberen. Toen ik het eerste doekje uit de verpakking haalde was ik erg verbaasd. Ze zijn een stuk groter dan ik gewend ben van reinigingsdoekjes en ook een stuk dikker!

Op naar de test, op de foto’s hierboven zie je 3 strepen van de GOSH Extreme Wear Eyeliner, de foto daaronder laat ze nog een keer zien, maar nu is de meest rechtse streep vervaagd. Dit was het effect van even het doekje op de streep leggen, het iets in laten werken en dan een paar keer zachtjes heen en weer wrijven. Het streepje is zeker nog niet helemaal weg, maar het doet zeker zijn werk! Vergeet niet dat ik dus absoluut geen druk gebruikte.

Door naar de doekjes met de lotion. De streep uiterst links deed ik met deze doekjes. De werking van deze is dus een stukje minder, maar dat zou dus onder andere kunnen komen doordat deze niet specifiek voor waterproof makeup zijn.

Waar ik het meest naar benieuwd was waren deze oogreinigings pads. Ik heb ooit pads van Garnier gehad, maar wat een verschrikkelijke dingen waren dat. Ik was dus een beetje huiverig voor deze pads. Maar ook hier werd ik weer aangenaam verrast. De schijfjes zijn vrij dik en doordrenkt met een reinigingslotion. Nadeel is wel dat ze een beetje aan elkaar kleven, waardoor je ze los trekt. Misschien hadden ze ze beter kunnen stikken aan de rand, waardoor de losse lagen niet zo gemakkelijk los komen van elkaar. De schijfjes hebben twee kanten, eentje met een lijnstructuur en een gladde. Maar doen ze hun werk ook goed?

Dat doen ze zeker! De eyeliner is compleet verdwenen. Ik moet toegeven dat ik wel iets vaker over mijn hand heen ging dan met de doekjes, voornamelijk omdat ik ook gelijk het restant van de andere twee weg wilde halen, maar dan nog, zonder wrijven met druk is de eyeliner verdwenen. Dit krijg ik zelfs niet voor elkaar met de ONYX doekjes.

Ik ben om, wat een geweldige producten zijn dit zeg. Een voordeel is ook dat de doekjes erg lekker ruiken. Wat ik een nadeel van de pads vind is dat, doordat ze zoveel lotion bevatten, ze wel een laagje op je ogen achterlaten en je kans hebt dat er wat in je ogen achterblijft, waardoor je wat troebeler kijkt. Een pluspuntje is dan weer dat je gemakkelijk 1 oog kunt doen met 1 pad, want doordat ze zo dik zijn kun je beiden kanten goed gebruiken. Ook met de doekjes heb je voldoende om je gezicht netjes schoon te maken.

De adviesprijzen voor deze producten zijn €3,79 voor de beiden reinigingsdoekjes en €3,99 voor de oogreinigings pads.

 

 

3 Reacties aan “Review: DeMake’Up”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *