Essence All About Paradise

De nieuwe collectie van Essence ligt inmiddels wel in de meeste winkels, en het Essence All About Paradise palette ving gelijk mijn aandacht. Zulke felle kleuren, ik ben benieuwd of dat wat is!

Essence All About Paradise

Er zitten 6 kleuren in het palette, variërend van een lichte highlightkleur, tot 4 enorm felle kleuren die me aan een papegaai doen denken. Alle 6 de kleuren zijn shimmer. Slim, want meestal zijn deze een stuk gepigmenteerder dan matte kleuren, en vaak zijn ze ook gemakkelijker om mee te werken. Het doosje is simpel, transparant, stevig plastic met een zilveren opdruk. Ze hebben wel wat weg van de SunClub palettes die Essence hiervoor in het assortiment had.

Essence All About Paradise

En dan de swatches, wauw. Dit is meer dan waar ik op gehoopt had. Vaak zijn budget merken en felle kleuren geen goede combinatie, maar complimenten voor Essence. De kleuren zitten gelijk op mijn huid, zonder basis en met slechts 1 veegje. I’m impressed! Alleen de donkerste kleur, de blauwe uiterst rechts, valt een beetje tegen qua pigment. Gelukkig zijn ze goed op te bouwen in intensiteit.

De oogschaduw is zacht qua textuur, maar brokkelt niet. Na het swatchen had ik geen last van een half bureau wat vol oogschaduw lag.

Ik ben erg ontzettend onder de indruk van dit palette. Naast de All About Paradise heeft Essence nog 3 andere palettes uitgebracht in de All About serie, en daar ben ik nu ook wel heel erg benieuwd naar geworden. Voor €3,59 is dit palette al voor jou, wat ik een heel erg mooi prijsje vindt voor dit palette!

Heb jij al wat gescoord uit de nieuwe collectie van Essence? En wat zijn jou aanraders?

7 Reacties aan “Review – Essence All About Paradise”

  1. Mooie palette is dit! De pigmentatie valt me echt mee! Zelf heb ik nog niets uit de nieuwe collecties gekocht, het is bij mij nog nergens verkrijgbaar. Vandaag nog maar eens kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *