Essence Stay All Day Long-Lasting Concealer 16h

Al een tijdje was ik aan het twijfelen of ik de Essence Stay All Day Long-Lasting Concealer 16h zou gaan kopen. Ik ben niet echt een gebruiker van concealer, nooit echt gedaan, en meestal bedekte ik mijn rode plekjes met iets extra foundation. Toch las ik erg goede reviews over dit product, en om de eventuele wallen te bedekken is het toch wel handig.

Essence Stay All Day Long-lasting concealer 16h

De concealer zit in een verpakking die me doet denken aan de lipglosses die ik vroeger had van de HEMA. Een simpele, strakke verpakking. Door de stopper aan het uiteinde van de tube haal je niet teveel product uit de ronde verpakking. Het enige nadeel wat ik me nu zo kan bedenken is dat doordat de verpakking rond is je niet de laatste restjes makkelijk uit de tube kunt krijgen. Ook moet je even opletten als je dit product op puistjes wil gebruiken, aangezien je dan niet gelijk met de applicator op het puistje wil zitten om latere besmetting te voorkomen. 100% hygiënisch is het dus niet.

Essence Stay All Day Long-lasting concealer 16h

Links een foto zonder concealer, je ziet dat ik rode plekjes onder mijn oog heb, een puistje en een plekje wat er altijd zit, en onder mijn ogen is een kleine blauwe waas te zien. Rechts (sorry voor de niet helemaal goed scherp gestelde foto) heb ik de concealer aangebracht. Je kunt zien dat de blauwe waas een stuk minder is, en de rode bultjes zijn ook wat minder heftig aanwezig. Ik heb me overigens niet gefocussed op die rode bultjes trouwens, vandaar dat ze nog steeds wel zichtbaar zijn. Echt helemaal coveren doet de concealer niet, maar ik vind belangrijk dat het nog wel natuurlijk blijft.

Blijft hij zitten? Ja hoor, ik heb hem wel afgepoederd zoals ik dat altijd onder mijn ogen doe, maar na een paar uur zit alles nog netjes op zijn plek en is er niets in de lijntjes getrokken.

Het is jammer dat hij rode plekjes niet helemaal bedekt, en als je op zoek bent naar een concealer voor dat doeleinde zal ik hem skippen, ben je echter op zoek naar een light-weight concealer voor je (lichte) donkere wallen onder je ogen? Dan zou ik zeker een naar de Essence Stay All Day Long-lasting Concealer 16h kijken! Voor maar €2,59 is deze al voor jou, ook nog fijn in de portomonnee dus.

11 Reacties aan “Review – Essence Stay All Day Long-Lasting Concealer 16h”

  1. Ik zoek nu echt een concealer die goed dekt omdat ik geen foundation gebruik is dat wel nodig soms.. Onder mijn ogen gebruik ik geen concealer. X

    • Het ligt er natuurlijk aan wat hij precies moet doen, voor mijn “wallen” is hij perfect maar wil je er puistjes mee bedekken, dan zou ik hem skippen

    • Hij is alleen te koop bij de grote Essence schappen, hij ligt namelijk in de tweede meter! Misschien dat je hem daarom niet kunt vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *