Al een flinke tijd geleden schafte ik een Herome pakket aan waar dit product in zat. Nu bestelde ik dat pakket voor bepaalde producten die er in zaten en onder andere dit product verdween in een lade van mijn stash. Toen laatste een vriendin hierover begon bedacht ik me dat ik hem ook had liggen, en nog nooit uitgeprobeerd had. Dat werd dus tijd om te testen. Waar ik het over heb? De Herome One Minute manicure. Mijn handen zijn erg droog. Ik kan smeren met handcremes wat ik wil maar ik heb nog steeds niks gevonden wat helpt. Dit product beloofd zijdezachte en verzorgde handen in 1 minuut. Dat zullen we dan wel eens zien.

In het flesje zit een oranje olie met een wat lichtere substantie. Dit blijkt na bestudering van de verpakking zout te zijn. De bedoeling is dat je het even goed schud waardoor de olie zich vermengt met het zout. Dit gaat een beetje moeizaam en het zout is zo zwaar dat het vrijwel meteen weer terug naar de bodem zakt. Je moet het dus schudden, en dan gelijk aanbrengen op je handen.

Sorry voor de wazige blurry foto, maar geen goed licht en de camera in een rare positie houden leverde dit (en nog wazigere) resultaat op. Zoals je ziet is het voornamelijk olie wat er uit komt. Je ziet wel wat stukjes zout zitten, maar het is een stuk minder in vergelijking met de olie. Nu is het de bedoeling om het op beide handen te verdelen en dan je handen te scrubben eigenlijk, voor een minuutje.

Na deze minuut spoel je je handen af met lauw warm water. Ik raad aan om je manicure boven een wasbak te doen, of plaats er een handdoek onder want ik merkte wel dat de scrubkorreltjes niet alleen op mijn handen bleven zitten. Na het afspoelen en zachtjes droogdeppen blijft er een olielaagje achter. Ik vind dit zelf niet zo heel erg, maar ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt. Het trekt ook niet heel erg snel in. Mijn handen zijn wel lekker zacht en een stuk minder droog.

In een flesje Herome One Minute Manicure zit 120 ml, kost €19,99 en is onder andere op de website van Herome te bestellen. Tevens verkrijgbaar bij verschillende warenhuizen, drogisterijen en parfumeries.

8 Reacties aan “Review: Herome One Minute Manicure”

    • Volgens mij is het amandelolie wat er in zit, maar olijfolie is wel goed voor een droge huid, dus ik neem aan dat dat ook wel gaat werken!

  1. ondanks ik niet meer zoveel met me nagels doe –>> lees ik heb geen nagels meer na mijn acryl avontuur (LOL) lijkt me dit wel een lekker spulletje 😀 ff shoppen dus 😀

  2. Zo, 20 euro is wel heel duur, maar wanneer je baat hebt bij zo’n soort product is zelfs 50 euro nog te doen. Haaate droge handen! Gelukkig heb ik dat alleen echt erg in de winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *