Het is de laatste paar dagen steeds iets warmer geworden, en zodra het weer wat beter wordt wil ik de felle lipsticks uit de kast grijpen. I Heart Makeup, het ‘dochter’ merk van Makeup Revolution heeft een aantal prachtige lipsticks in haar assortiment, en ik laat jullie vandaag twee I Heart Makeup Lip Geek Lipsticks zien, Colour Overdose en Barbie Is Jaleous, twee prachtige, en ik verklap het alvast, intens felle lipsticks. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

i heart makeup lip geek lipsticks i heart makeup lip geek lipsticksi heart makeup lip geek lipsticks

De verpakking

De I Heart Makeup Lip Geek Lipsticks komen in kartonnen doosjes, waarop op de ene kant het logo van I Heart Makeup gedrukt staat, en op de andere kant de lijn naam. Op een van de kopse kanten zit een sticker met de kleur van de lipstick, met daarop de naam van de lipstick. Handig, want als je ze in hun doosjes op wil bergen kun je die kant boven zetten en zie je precies welke kleuren je hebt.

De lipstick huls is in dezelfde vorm als de lipsticks van MAC, een mooie bullet. De huls is hoogglans magenta, en de binnenkant heeft een meer paarse tint. Door de hoogglans was ik even bang dat je er enorm snel vingerafdrukken op zou zien, maar dat is gelukkig niet het geval.

i heart makeup lip geek lipsticks

Ik heb twee kleuren, een oranje tint genaamd Colour Overdose (links), en een roze tint genaamd Barbie Is Jaleous (rechts). De kleuren zijn fel, en daardoor vrij lastig om goed kleurecht op de foto te zetten in hun bullet. Vooral de oranje tint neigt al heel snel naar rood.

Swatches

i heart makeup lip geek lipsticks swatches

Toen ik de lipsticks opende en op mijn arm swatchte werd ik blij verrast. De kleuren zijn onwijs gepigmenteerd en geven echt de kleur af die ze in de bullet zijn. Like! Ook de formule is fijn, hij droogt mijn lippen niet uit maar heeft ook niet echt een voedende werking. De formule is niet super glanzend, maar heeft meer een finish tussen satin en glanzend in.

I Heart Makeup Lip Geek – Colour Overdose Swatch

i heart makeup lip geek lipstick colour overdose swatch i heart makeup lip geek lipstick colour overdose swatch

Zoals je kunt zien is Colour Overdose een enorm felle, oranje tint. Op de foto’s komt hij iets feller over dan in het echt, het is een enorm lastige kleur om te fotograferen. Ik vind hem echt enorm gaaf, maar je moet wel oppassen met het aanbrengen. Foutjes zie je snel en door de onwijze pigmentatie kan hij je huid een beetje stainen.

I Heart Makeup Lip Geek – Barbie is Jaleous Swatch

i heart makeup lip geek lipstick barbie is jaleous swatch i heart makeup lip geek lipstick barbie is jaleous swatch

Barbie is Jaleous is een kleur naar mijn hart. Hoewel hij de roodheden in je gezicht wel iets naar voren haalt vind ik het een prachtige kleur. Lekker knal roze, maar met een paars/blauwe ondertoon. Love it!

Houdbaarheid en verkrijgbaarheid

Doordat de lipsticks redelijk glanzend zijn houden ze niet enorm lang. Een paar uur overleven ze het wel, maar na wat eten en drinken zul je toch al snel bij moeten stiften. De lipsticks zijn verkrijgbaar in de makeuprevolution.com store en kosten op het moment van schrijven maar £1,99. Normaal gesproken zijn ze £2,99 en dat vind ik ze meer dan waard. Er zijn nog veel meer kleuren verkrijgbaar dan deze twee. Wel raad ik je aan om eerst swatches te zoeken, de productafbeeldingen zijn namelijk computer gegenereerd en wijken daardoor nogal af van de echte kleuren.

Heb jij al ervaring met het merk I Heart Makeup?

12 Reacties aan “Review – I Heart Makeup Lip Geek Lipsticks”

  1. Mooie kleuren! Over het algemeen staan felle kleuren mij niet zo mooi, dus zelf zal ik deze kleuren niet snel kopen, maar jouw staan ze erg mooi! Mooie verpakking ook, en dat voor zo’n klein prijsje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *