makeup revolution awesome metals eye foils

In september kwam ik voor het eerst het merk Makeup Revolution tegen. Ik was gelijk enthousiast, een leuk budgetmerk met gave producten die merendeels een dupe van een bekend/duur merk zijn. Van the best boyfriend ever kreeg ik met kerst een aantal producten, en vandaag laat ik de Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foils zien.

makeup revolution awesome metals eye foil

Het is een beetje een apart product, je krijgt per verpakking 3 items, de oogschaduw zelf, een flesje liquid eye primer en een soort schaaltje.

makeup revolution awesome metals eye foil

Op de achterkant van de verpakking staat hoe je het product moet gebruiken. Je brengt eerst een druppeltje van de primer aan op het schaaltje, en vervolgens wat van de oogschaduw. Deze twee meng je door elkaar en dit gebruik je als je oogschaduw. Je hebt echt maar heel weinig nodig van de primer, het geheel wordt al snel te waterig en daardoor lastiger om aan te brengen.

makeup revolution awesome metals eye foil makeup revolution awesome metals eye foil

Ik heb twee van de vier kleuren, een donkergrijze en een teal kleur. De grijze heet Black Diamond, de teal kleur Emerald Goddes, naast deze twee is er ook nog een champagne en een gouden tint. De oogschaduw in het potje is zacht, waar ik hem vrij hard verwacht had. Dat was dus even raar toen ik er voor het eerst met m’n vingers in ging haha.

makeup revolution awesome metals eye foil makeup revolution awesome metals eye foil

Als er direct licht op de swatches schijnt zoals bij de eerste foto dan zie je het foil effect goed, ze zijn enorm metallic. Op de tweede foto zijn de kleuren iets beter te zien. Naarmate ze verder drogen worden ze nog iets lichter. De linker swatch is bij beide kleuren zonder de oogschaduw gemengd te hebben met de primer, rechts is met. Doordat de oogschaduw dan nat is brengt het wat gemakkelijker aan en laat het zich beter blenden, wel zorgt het ervoor dat je wat ‘lege’ plekken krijgt als je er te vaak met je vinger of kwast over heen gaat. Door meerdere laagjes over elkaar aan te brengen elimineer je dat effect weer en krijg je een mooi geheel.

makeup revolution awesome metals eye foil

Ik kon het natuurlijk niet laten om er mee te spelen en droeg tweede kerstdag deze look, simpel met de eye foil over mijn hele ooglid en uitgeblend met een donkerbruine matte oogschaduw.

De Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foils zijn verkrijgbaar via de eigen webshop van Makeup Revolution, makeuprevolutionstore.com en daar betaal je £4,- voor, wat omgerekend € 5,11 is. Je kunt onwijs lang doen met deze oogschaduws, want je hebt maar een klein beetje per keer nodig. Ik vind het echt een enorm gaaf product, je moet even aan het gebruik wennen maar dan zijn ze Awesome!

8 Reacties aan “Review – Makeup Revolution Awesome Metals Eye Foil”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Ooglook - Deliver me ammunition - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *