maybelline color drama intense velvet lip pencil berry much

De herfst is nu echt aan het beginnen, en we hebben al flink wat druilerig herfstweer achter de rug. En met herfstweer krijg ik zin in donkere kleuren, op mijn nagels maar ook op mijn lippen. Tijdens de Etos Make-up Mania week kocht ik de Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil Berry Much. Een flinke mond vol voor een klein potlood. Vandaag heb ik een review en swatches voor jullie.

maybelline color drama intense velvet lip color berry much

De verpakking

Zoals je op de eerste foto al wel hebt kunnen zien is de verpakking simpel, in lijn met de drama-serie. Strak, glimmend zwart met de typische ‘handgeschreven’ drama. Aan de achterkant van het potlood zit een kleine strip met een indicatie van de kleur. Handig als je meerdere potloden in je bezit hebt, je weet gelijk welke je te pakken hebt. De kleur komt ook goed overeen met de aangebrachte kleur. Het enige nadeel kan zijn dat het een dik potlood is, dus je een puntenslijper moet hebben met een extra groot gat.

Swatches & aanbrengen

maybelline color drama intenste velvet lip pencil berry much swatch maybelline color drama intense velvet lip pencil berry much

Het aanbrengen van het potlood ging in eerste instantie wat lastiger dan ik gehoopt had. Doordat het potlood geen echte punt heeft, maar recht afgesneden is aan de bovenkant kun je de eerste lijnen niet super strak zetten. Dit gaat beter als de botte hoeken iets afgerond zijn. Verder brengt het potlood wel heel soepel aan, hij is niet te stroef en glijdt redelijk gemakkelijk over je lippen heen. Doordat het potlood onwijs gepigmenteerd is hoef je ook niet meerdere keren over een plek te gaan om perfect ingekleurde lippen te krijgen. Het potlood is semi-matte. Op de tweede swatch foto weerkaatst het licht van mijn ring light op mijn lippen waardoor de lipstick glanzend lijkt, maar de finish is  zoals op de eerste foto. Doordat ze niet compleet matte zijn voelt de lipstick niet stroef aan op de lippen. Hij trekt wel iets in de lijntjes en een scrubbeurt voor het dragen is, zeker bij matte lipsticks, aan te raden. Het product blijft zeker een aantal uur op je lippen zitten, daar draagt de matte finish wel aan bij. Wel merk ik dat het mijn lippen een tikkeltje uitdroogt, maar ook dat was te verwachten.

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils kosten € 6,99, wat ik een prima prijs vind.

14 Reacties aan “Review – Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil Berry Much”

  1. De kleur is echt prachtig! Ik ben erg benieuwd naar het product, maar ben nooit zo fan van het aanbrengen van lippotloodjes. Deze zin klopt niet helemaal “Op de tweede swatch foto weerkaatst het licht van mijn ring light op mijn lippen waardoor hij glanzend lijkt, de finish is zoals op de eerste foto “

    • Ah dankjewel! Ik heb een beetje lopen spelen, dus dan is het nog leuker om te horen dat ze goed gelukt zijn 😀

  2. wauwie wat een mooie kleur! ik heb ook per ongeluk deze kleur gekocht terwijl ik een andere wilde halen. maar hij is toch wel mooi, moet m gauw maar eens op doen.

    • Doen! Het is, zeker als je een hele lichte huidskleur hebt, een in Your face kleur maar ik vind hem prachtig!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Fall Favourites Tag! - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *