Miss Sporty Perfect Color Lipstick

Ik schreef al eens eerder over de Miss Sporty Perfect Color Lipsticks, maar dat was nog voor de vernieuwing van de verpakking. Toen de verpakking eind vorig jaar vernieuwd werd en er een aantal nieuwe kleuren bij kwamen was ik al erg benieuwd naar Sweet Berry tint maar ik kocht hem eigenlijk nooit, tot afgelopen weekend. Ik nam ook gelijk de trendkleur van deze zomer, oranje, mee.

Miss Sporty Perfect Color Lipsticks

De verpakking is dus vernieuwd, en vooral het tussenstuk waar je de kleur in kunt zien vind ik een pluspunt. De verpakking is wat strakker en minder ouderwets geworden. Wel voelt het erg plastic en goedkoop aan. Nu zijn de lipsticks dat ook, dus ik verwacht geen ultieme kwaliteit, maar dat vind ik wel een minpuntje.

Miss Sporty Perfect Color Lipsticks

Ik heb de kleuren Sweet Berry en BubbleGum meegenomen. Sweet Berry is een rode, berry achtige tint, zoals de naam je al wel deed vermoeden, en heeft een hele lichte paarse ondertoon. BubbleGum vind ik niet helemaal passen bij het kleurtje, ik verwacht namelijk lichtroze, maar de lipstick is oranje. De swatches op mijn arm zijn goed, de lipsticks zijn romig en geven veel kleur af. Bubblegum wel iets minder als Sweet Berry, en dat kun je ook wel een beetje in de swatch zien.

Miss Sporty Perfect Color Lipsticks Miss Sporty Perfect color Lipsticks Sweet Berry Miss Sporty Perfect Color Lipstick Sweet Berry Miss Sporty Perfect Color BubbleGum Miss Sporty Perfect Color BubbleGum

En ook op mijn lippen is de pigmentatie prima! Sweet Berry brengt wat gemakkelijker en egaler aan en heeft maar 1 laagje nodig. Bubblegum had de neiging om stukjes lip over te slaan, en accentueert mijn droge plekjes iets meer. Ik was een beetje bang dat Bubblegum bij mijn bleke huid niet zou staan, en hij maakt me wel een beetje flets, maar misstaat absoluut niet. Doordat  de lipsticks wat romig zijn, zijn ze niet heel erg longlasting, maar een keertje bijwerken na een lunch vind ik geen probleem.

Ik ben blij met deze geweldige budget lipsticks! Je betaalt namelijk maar €1,99 per stuk. Miss Sporty is verkrijgbaar bij Etos.

7 Reacties aan “Review – Miss Sporty Perfect Color Lipsticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *