Omdat New York Color net in de winkels ligt en veel meiden benieuwd zijn naar reviews heb ik voor vandaag de Lipstain. Smooch proof en houd 16 uur volgens de verpakking, maar maakt hij dit ook waar?

Ik kocht de lipstain in de kleur Endless Spice 495. Het is een roestbruine kleur. Je brengt de lipstain aan door middel van een stift. Hij doet me denken aan de MaxFactor lipfinity lip tints. De lipstain van NYC heeft een puntige punt, de Maxfactor een ronde. Het brengt gemakkelijk aan, de stift kun je op meerdere manieren gebruiken. Ik gebruik zelf de punt om netjes een randje te trekken en kantel de punt iets zodat ik een breder vlak heb om mijn lippen in te kleuren. Door je lippen iets af te deppen met je vingers vlak na het aanbrengen kun je de kleur wat minder heftig maken. Full on opgebracht is het namelijk wel een vrij felle rode kleur. Ikzelf draag dat niet echt naar school of werk, dus dan dep ik hem met mijn vinger iets droog. De intensiteit neemt dan af omdat je een gedeelte van het pigment over neemt op je vingers.


Zoals je ziet is hij goed gepigmenteerd, ik heb wat kleurverschil en moedervlekjes op mijn lippen en met de lipstain zie je er nog maar weinig van. Op de verpakking stond aangegeven dat hij smooch proof is en maarliefst 16 uur blijft zitten. Smooch proof is hij zeker. Eenmaal opgedroogd moet je flink hard wrijven met je vinger wil je er ook maar iets kleur vanaf krijgen. Wat me wel opviel is dat als je je lippen iets vochtig maakt dat de kleur dan wel afgeeft. Hij lijkt dus niet helemaal in de lippen te trekken.

En dan de belofte dat hij 16 uur houd. Hier kan ik heel kort over zijn, nee, dit haalt hij niet. Zeker niet als je zoals een normaal mens eet en drinkt. Een uur of vier blijft hij zitten, maar na je lunch moet je hem zeker wel weer even bijstiften. Desondanks vind ik het een aanrader. Voor de prijs van maar €3,99 zou ik hem zeker niet laten liggen. De lipstains zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

9 Reacties aan “Review: NYC Lipstain”

  1. jammer van de uren die men beweerd en niet waarmaakt. zet het er dan niet op denk ik dan 😉 Alsof mensen het niet kopen als dat er niet opstaan. We kopen t toch wel hihi. maar hij pigmenteert wel erg goed zeg! Leuk!

  2. Relaxt, ik vind die van Max Factor wat te duur, dus dit is een goede vervanger. Nu maar hopen dat NYC hier ook ooit nog eens in de winkels komt te liggen (ja, ik ben ongeduldig…).

  3. Ik heb deze lipstain ook (in de kleur 494, lijkt er best wel op) maar ik moet zeggen dat ik vind dat hij wel degelijk lang blijft zitten!

    Ik heb hem voor de grap opgedaan voor ik ging douchen en na het douchen, haren wassen, gezicht wassen enzovoort zat er nog steeds veel kleur op mijn lippen. Ik denk dat ongeveer 70% weg was, maar dat was alles!

    Die 16 uur haal ik makkelijk, de kleur wordt alleen wel iets minder intens. Maar al met al vind ik dit een hele goede lipstain!

    • Fijn dat hij bij jou wel zo lang blijft zitten! Bij mij is hij echt met een paar uur al weg. Misschien dat ik onbewust meer aan mijn lippen lik oid, ik merk wel dat hij daardoor veel sneller van mijn lippen af is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *