Ik denk dat de meeste van ons broadway wel kennen. De beste musicals, of natuurlijk de straat in New York. Het doet mij in ieder geval denken aan fashionable en beroemde mensen. NYC komt ook met quatro oogschaduws en The Best Of Broadway is daar een van. Een palette met 4 kleurtjes die een mooie nude look zouden moeten kunnen maken.

De verpakking doet goedkoop aan, het is dan ook van plastic. Er zit geen spiegeltje of iets dergelijks in wat ik wel jammer vindt, maar dit doet wel de prijs ten goede. Wat ik wel handig vindt is dat er een kleine opening met plastic erin zit. Zo kun je gelijk zien welk palette je nou eigenlijk in je handen hebt. De kleurtjes zijn simpel, en net zoals bij andere palettes van New York Color zijn deze voorzien van een plastic plaatje waarop staat welke kleur waar kan op je ogen. Voor meiden die net beginnen met oogschaduw is dit erg handig. Ikzelf doe lekker mijn ding en pas het anders toe als ik dat wil. Er zit ook een klein sponsapplicatortje bij.

En dan de swatches, ik ben er meer gecharmeerd van dan het Green Eyes palette. De kleuren zijn beter gepigmenteerd. Ze zijn niet kruimelig en brengen fijn aan. De bovenste rij is zonder oogschaduwbasis, de onderste rij is op een gosh shadestick in love that beige. Ze hebben een lichte shimmer.

Ik vind dit een leuk palette voor meiden die net beginnen met oogschaduw. Voor €2,99 heb je er al een. Ze bevatten 3,4 gram, wat niet heel erg veel is. De pans zijn dan ook erg klein. De kleuren zijn wel geschikt voor een everyday look, en ga je partyen dan zet je het wat meer aan met de donkerbruine contour kleur. NYC is verkrijgbaar bij de geselecteerde Kruidvats.

3 Reacties aan “Review: NYC The Best of Broadway”

  1. Ik vind het toch een beetje tegenvallen, had stiekem wat meer verwacht. Maar het zijn best mooie kleurtjes en ik denk ook dat ze op je oog een stuk mooier uitkomen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *