Het is al weer een tijdje geleden dat dit geurtje uitgebracht wordt, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot mijn favoriet. Na 3 flesjes verslonden te hebben van dit geurtje kan ik met recht zeggen dat het mijn signature geur is. Ik heb het hier over Replay Your Fragance. Ja die ene ja, die met water weer opnieuw geactiveerd kan worden.

Ik ben altijd een beetje sceptisch, al die marketingtrucjes. Ik geloof er maar weinig van, tot ik dit geurtje rook. Wat kan mij dat activeren met water schelen, hij ruikt lekker! Your Fragrance! bestaat uit een aantal fruitgeuren. Dat ik daar van hield wist ik al door DKNY Be Delicious die ook al tijden bovenaan mijn meest gedragen geuren lijst staat. Ook dat geurtje heb ik al meerdere keren  De geuren die je het als eerste ruikt (de topgeuren) zijn sinaasappel, bergamot en fresia. Een vrij pittige geur die echt bij je moet passen. Het hart van de geur bevat rode vruchten, orchidee en rozen. Samen in combinatie met de basisgeuren van ceder- en sandelhout mijn perfecte geurtje.

Wat ik me bij het kopen van de geur af vroeg was eigenlijk gelijk, zou dat met water werken. Ik heb het geprobeerd, maar ik merkte het niet en dacht eigenlijk gelijk weer aan de marketingtruc. Tot ik opeens wat later in mijn hals wreef en ik plotseling het geurtje weer rook. Ik heb dus het idee dat het niet zo zeer water is wat het geurtje opnieuw activeert, maar warmte. Maar het opnieuw activeren werkt wel degelijk. Ik heb het zelf nog bij geen enkel ander parfum meegemaakt. Natuurlijk wel dat je het op bepaalde momenten iets beter rook, maar dit lijkt toch weer anders te zijn.

Het flesje is simpel, een rechthoekig flesje met een zilveren dop. In reliëf staat er Replay Your Fragrance op. Op de achterkant is nog eens een soort vloeistof inktdruppel in water afbeelding. Je kent het vast wel, als je een inktdruppel in een glas water laat vallen. Als je niet weet wat ik bedoel, bekijk dan even dit filmpje. Ik vind het een mooi, simpel en stijlvol flesje.

Your Fragrane is onder andere verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en parfumeries. De prijs ligt ongeveer tussen de €17 (20ml) en de €35 (60ml).

5 Reacties aan “Review: Replay Your Fragrance.”

  1. Je hebt hem me toen laten ruiken – tijdens ons stapavondje – en hij ruikt idd erg lekker! Ik hou wel van zulke geurtjes, en de prijs is ook goed te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *