pout polish

Al tijden wil ik een Pout Polish van Sleek. Hoewel het klinkt als een nagellak is een Pout Polish een TLC, een tinted lip conditioner. Ik smeer me rot met lipbalsems, en een lipbalsem met een tintje is dan ideaal, dan hoef je niet aan de slag met een lippenbalsem, lipstick en een gloss. Je hebt eigenlijk alles in één, idealer kan niet. Al meerdere malen had ik reviews gelezen op andere beautyblogs, maar ik wil alles zelf testen voordat ik overtuigd ben. Ik bestelde er twee, Pink Cadillac en Powder Pink, vandaag laat ik Pink Cadillac zien.

pout polish

Het eerste wat ik dacht toen ik de verpakking opende was “wauw. Die is fel!”. Ik vind felle lipsticks en glossjes wel leuk, maar ben toch een beetje huiverig. Zou het niet too much zijn? Gelukkig valt dat reuze mee. De kleur is goed op te bouwen, gebruik je maar een klein beetje dan heb je niet gelijk al een knalkleur op je lippen zitten. Ze blijven redelijk goed zitten. Een hapje eten of drinken overleven ze (bij mij) niet echt, maar voor de rest is het prima te doen.

lippen pout polishMijn lippen zonder iets en met één laagje van Pink Cadillac. Echt voeden doet deze lipbalm niet, maar hij droogt mijn lippen ook niet uit. Ik vind ze erg leuk om mee te experimenteren! Je kunt er alle kanten mee op, een licht tintje op je lippen, of een knalkleur. Lekker veelzijdig dus.

De Pout Polishes zijn in verschillende webwinkels verkrijgbaar, ze kosten rond de €6 a €7,-. Ik heb mijne besteld bij mijn favoriete webshop Boozyshop, maar ze zijn ook bij bijvoorbeeld Sleek zelf, Alice and Jo’s of Beautyfocus verkrijgbaar.

8 Reacties aan “Review: Sleek Pout Polish”

  1. Hmm. Ik vind het een mooie kleur, maar ik hou toch wel erg van verzorgende lipproducten zoals een gewone Labello of de heerlijke Chubby Stick. Ook het graaien in zo’n potje vind ik niet zo fijn. Maar zoals ik al zei: ik vind de kleur heel mooi en daar word ik dan toch weer hebberig van 😉

    • Er komt juist redelijk wat kleur vanaf, je moet niet teveel pakken als je geen knallippen wil hebben. Ik kwam voornamelijk knal-swatches tegen maar je kunt de kleur heel goed opbouwen, dus het leek me wel wat om de wat subtielere kant van de pout polishes te laten zien.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches: Sleek Pout Polish – Powder Pink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *