Ze stonden al een tijdje op de planning. De Barry M Dazzle Dusts. De losse oogschaduws in een potje. Niet helemaal mijn favoriete oogschaduws, maar met dit pigment stonden ze toch al een tijdje op mijn verlanglijstje, en een weekje terug lagen ze eindelijk op mijn deurmat. Ik kocht drie kleuren, namelijk 002 pale pink, 033 Pale Purple en 098 Petrol Black. Zoals de namen al doen vermoeden, een roze, paarse en een blauw/zwarte.

Links zie je Petrol Black, mijn favoriete kleurtje van de drie, boven is Pale Purple en rechts is Pale Pink. Zoals je ziet zit er geen shifter (dat dingetje met die gaatjes) in het potje. Voor sommige een pluspunt, je kunt gemakkelijk met je kwast in het potje komen. Voor anderen weer een nadeel. Zelf vind ik een shifter niet heel erg vervelend. Ik tik gewoon een beetje oogschaduw in het dekseltje. Juist met dit soort potjes pak ik teveel en smeer ik mijn hele gezicht en mijn kleren onder. Goed opletten dus.

De oogschaduws zijn nat en droog te gebruiken. Het is aan te raden om een basis te gebruiken voordat je ze opdoet, zo komt de kleur net wat beter uit en blijft het beter zitten. Tik je kwastje ook goed af voordat je de oogschaduws gaat gebruiken, want doordat het los poeder is heb je snel last van fallout, dat hebben we vast allemaal al eens gemerkt.

En een swatch. Ik heb geen basis gebruikt en gewoon wat poeder op mijn vinger gedaan. Links is Pale Pink, een mooi kleurtje voor in je ooghoek. In het midden Petrol Black, echt een geweldige kleur. Pikzwart met mooie blauw/paarse shimmer. I like! En als laatste Pale Purple, gewoon een hele mooie shimmery paarse kleur. Zoals je ziet zijn de kleuren goed gepigmenteerd, en dit is dus droog aangebracht. Nat zullen ze nog net een stukje intenser zijn.

De Barry M Dazzle Dusts zijn onder andere verkrijgbaar bij Alice & Jo voor €5,50 per stuk.

13 Reacties aan “Review & Swatches: Barry M Dazzle Dust”

  1. Deze zijn echt mooi! Petrol Black heb ik ook en ik heb nog een rozegrijze/taupe; Oyster Grey. Ik heb ze in Engeland gekocht. Jammer dat we hier geen Barry M in de winkel hebben…

Trackbacks/Pingbacks

  1.  ‘;;;;;;;;;;Look: It’s A Dark Night | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *