In het pakket wat ik won van ICI Paris XL zat ook een onwijs mooie blush, de BE Creative Blush 002 Delight. Een mooie, oranje tint met gouden shimmer die me stiekem een beetje aan NARS Orgasm doet denken. Ik kon natuurlijk niet wachten om hem uit te proberen, en vandaag heb ik een review met swatches voor jullie.

be creative blush 002 delight

be creative blush 002 delight

De verpakking

De blush komt, net zoals de lipstick, in een mooi kartonnen doosje. Dat geeft het geheel altijd gelijk een stuk luxere uitstraling. De blush is er wat lastig uit te krijgen, omdat hij vrijwel even groot is als het doosje. Eenmaal eruit zie je weer de matzwarte verpakking met een mooie transparante glaasje aan de voorkant met het logo. Hierdoor kun je gelijk zien welke blushkleur je in je handen hebt, wat ik zelf altijd handig vindt. De verpakking voelt, ondanks dat hij van plastic is, erg stevig aan. Ik heb niet het gevoel dat ik een blush van een paar euro in mijn handen heb.

be creative blush 002 delight be creative blush 002 delight

Swatches en gebruik

De blush is enorm gepigmenteerd. Dat kun je op de swatch foto aan de linker kant wel zien. De eerste keer dat ik de blush aan bracht schrok ik ook een beetje. Ik doe bij nieuwe producten altijd bewust voorzichtig omdat ik zo’n bleke huidskleur heb, eerst aftikken en een keer licht afvegen op de rand van mijn hand en dan pas aanbrengen, maar nog had ik een oranje vlek op mijn wang. Gelukkig is de blush wel heel makkelijk uit te blenden en dus ook geschikt voor de bleekscheetjes onder ons. Rechts op de swatchfoto kun je zien hoe ik de blush met mijn vingers uitgewerkt hebt tot een mooie tint. Wat ik wel merk is dat ik van de glitter/shimmer in de blush maar weinig merk. Waar Springsheen van MAC bijvoorbeeld een mooie glans geeft verdwijnt het bij deze blush. Voor mij geen probleem, dan breng ik extra highlighter aan, maar als je hem koopt zodat je niet meer beide hoeft te doen dan kun je hem beter over slaan.

be creative blush 002 delight

Links heb ik mijn basis aangebracht, dus foundation, concealer, poeder en contour. Op de rechter foto heb ik de blush aangebracht. Zo close-up lijkt hij vrij heftig maar fullface is hij een stuk subtieler.

be creative blush 002 delight

Verkrijgbaarheid en eindoordeel

BE Creative is het huismerk van ICI Paris XL en dus exclusief daar verkrijgbaar. Naast de BE Creative Blush 002 Delight zijn er nog vier andere tinten verkrijgbaar. Voor een blush betaal je € 10,95 en ik vind hem dat geld dubbel en dwars waard. De blush blijft gedurende dag goed zitten en hoewel hij iets vervaagt is het niet zo dat je na een paar uur dragen er nog maar weinig van ziet. Ik ben heel erg blij met deze blush en ga absoluut nog eens naar de andere kleuren kijken.

5 Reacties aan “Review & Swatches – BE Creative Blush 002 Delight”

  1. Ik vind ‘m je goed staan! Al vind ik het wel jammer dat die shimmer al snel verdwijnt, ik gebruik juist graag blushes die ook gelijk door kunnen als highlighter haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *