Laatst deed ik mee aan een winactie op de Facebook van Ici Paris XL waarbij je een makeupset van BE Creative kon winnen. Ik heb wel eens naar het merk staan kijken, maar nooit wat gekocht. Het leek me dus leuk om een kansje te wagen in de hoop om op deze manier kennis te maken met het merk. En ik was een van de winnaars! Vandaag laat ik jullie de BE Creative Intense Lipstick in 020 Happy zien die onder andere in het pakket zat.

BE Creative Intense Lipstick 020 Happy BE Creative Intense Lipstick 020 Happy BE Creative Intense Lipstick 020 Happy

De verpakking

Alle producten van BE Creative komen in mooie, matzwarte doosjes. Dit soort doosjes doen me denken aan NARS, en het geeft me gelijk een ultiem luxe gevoel. Ik houd van producten die in kartonnen verpakkingen komen, en ik kan vaak ook maar moeilijk afstand doen van die verpakkingen haha. De huls van de lipstick is ook matzwart. Onderaan op de dop staat het logo van BE Creative gedrukt, maar verder vind je de naam nergens terug. De verpakking is wel van plastic, maar voelt een stuk steviger dan bijvoorbeeld een lipstick van Essence. Als je de lipstick omhoog draait komt er de standaard afgesneden vorm naar boven. Op de onderkant van de huls zit overigens een stickertje met daarop de naam en de kleur van het product. Handig om hem zo in je stash te bewaren, dan kun je hem gemakkelijk terug vinden.

Op de huls zit trouwens een soort sluiting, als je hem dicht draait voel je hem over een punt heen draaien, waardoor hij niet meer zo gemakkelijk heen en weer draait.

BE Creative Intense Lipstick 020 Happy BE Creative Intense Lipstick 020 Happy BE Creative Intense Lipstick 020 Happy BE Creative Intense Lipstick 020 Happy

Werking & Swatches

In de huls is het Happy een mooie oudroze tint, maar op de intens gepigmenteerde swatch op mijn arm werd ik een beetje in de war gebracht, daar kwam hij toch een stuk meer oranje over. Gelukkig is hij op de lippen wel weer de mooie oud-roze tint die ik verwachtte. De lipstick is onwijs gepigmenteerd, ik had even een wow effect toen ik hem voor het eerst aanbracht. Hij is vrij romig, maar trekt toch ietsi n de lijntjes van je lippen, en zou volgens ICI Paris verzorgende bestandsdelen bevatten. Hij droogt mijn lippen inderdaad niet uit.

De lipstick brengt door zijn pigmentatie erg makkelijk aan, maar je moet wel oppassen dat je nette strakke lijnen maakt. Een foutje valt door de pigmentatie namelijk heel erg op. Ik raad je aan om een lippenseel te gebruiken om hem aan te brengen. De lipstick ‘bloed’ niet echt in de lijntjes. Een klein hapje en drankje overleeft hij wel, maar doordat hij vrij romig is geeft hij wel af en zul je na een lunch toch echt bij moeten stiften. Dat vind ik niet erg, maar wil je een onderhoudsarme lipstick dan zou ik toch voor een ander gaan kijken.

Prijs & Verkrijgbaarheid

BE Creative is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL en daar vind je deze lipstick dan ook in het assortiment. Voor een lipstick betaal je € 14,43. Ik vind hem prachtig en ben benieuwd naar andere kleuren van dit merk.

BE Creative Intense Lipstick 020 Happy

Hebben jullie al ervaring met BE Creative?

13 Reacties aan “Review & Swatches – BE Creative Intense Lipstick – 020 Happy”

  1. Ah, BE Creative Makeup heeft zulke mooie producten! Ik heb nog maar één lipstick van hen in bezit, maar ik denk dat het niet lang zal duren, voordat nummer twee zich zal aansluiten. De kleur is heel intens, maar ook de dekking en dan ook zo glossy, prachtig! Mooie unieke kleur, ook heel natuurlijk! Ik heb trouwens Flame.. ja.. het is ook echt zo’n fel oranje. :’)

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches - BE Creative Blush 002 Delight - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *