Eigenlijk had ik voor vandaag een nail-art voor Pasen in gedachte, maar de uitvoering wilde niet lukken dus ga vooral even het artikel van vorig jaar bekijken! . Om toch een nagel gerelateerd artikel te houden review ik vandaag de BE Creative nagellak in 011 Fiesta.

be creative nagellak 011 fiesta

De verpakking

De nagellak van BE Creative komt in een originele verpakking. Niet het standaard rechthoekige flesje wat we van vele merken kennen, maar meer een vrouwelijke vorm. Een erg leuk detail! De dop is weer het standaard matte wat we bij ieder product terugzien, met daarop het logo gedrukt. Het geheel vind ik erg stijlvol en geeft een luxe gevoel. Wat ook luxe is, de matte dop komt los, en daaronder zit het echte dopje. Doordat deze een stuk dunner is lakt het veel makkelijker!

be creative nagellak 011 fiesta

Het kwastje is simpel, recht toe recht aan. Geen extra dik, maar ook geen mooi rond gevormd kwastje. Ouderwets en dun. Ik vind de wat dikkere, afgeronde kwastjes iets fijner lakken maar ook hier kun je prima mee uit de voeten.

Wat zegt ICI Paris XL zelf over deze nagellak?:

NAIL LACQUER met de allernieuwste Expert IV geltechnologie is een nieuwe generatie nagellak: bijzondere lak in diepe rijke en levendige kleuren die eenvoudig aan te brengen zijn voor een glanzende en perfecte afwerking. NAIL LACQUER is moeiteloos, perfect en eenvoudig aan te brengen. Schilfert niet, vervaagt niet en heeft een stijlvolle kleur met een levendig en glanzende afwerking die dag na dag blijft. Verkrijgbaar in 21 tinten.

Swatches

be creative nagellak 011 fiesta be creative nagellak 011 fiesta

Het is een kleurtje wat erg lastig op de foto te krijgen is, de kleur is echt zoals in het flesje en ik heb een beetje moeten sleutelen aan de foto’s om ze zo kleurecht mogelijk te krijgen. De kleur ligt nog steeds een beetje in het midden van deze foto’s en de foto bovenaan dit artikel komt wel heel erg overeen qua kleur.

Ik heb voor de swatches twee laagjes aangebracht, zoals ik eigenlijk met iedere nagellak doe. Een laagje was al verrassend dekkend trouwens, en in principe zou je daar ook al de deur mee uit kunnen. Op mijn middelvinger zit een topcoat, maar voor de glans hoef je die echt niet aan te brengen. Een sneldrogende topcoat is ook vrijwel overbodig, binnen 5 minuten was mijn nagellak al mooi gedroogd. Natuurlijk nog niet stootvast, maar een aanraking had geen effect.

be creative nagellak 011 fiesta

Conclusie & Verkrijgbaarheid

BE Creative is het huismerk van ICI Paris XL en daar dan ook exclusief verkrijgbaar. Voor een nagellak betaal je € 9,99 maar ze zijn regelmatig voor € 8,99 in de aanbieding. Ik vind ze iets aan de dure kant, maar dat is vooral omdat ik niet vaak duurdere nagellak aanschaf. Ze zijn het wel waard, de enorme glans, het makkelijk lakken, het snelle drogen en een prima draagtijd maakt hij allemaal waar. Er zijn een flink aantal kleuren verkrijgbaar dus ik weet zeker dat er wat naar jou smaak tussen zit.

5 Reacties aan “Review & Swatches – BE Creative Nagellak 011 Fiesta”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *