Ik was een groot fan van de Moisture lipsticks van Catrice, maar helaas zijn deze met de vernieuwing van de collectie uit de handel genomen. Nu was ik dus benieuwd naar de nieuwe lipsticks, en ik kocht er twee uit de Ultimate Colour collection. De eerste kleur die ik aanschafte was 010 Be Natural en als tweede 030 Ginger & Fred. De eerste is, zoals de naam al doet  vermoeden een nude kleurtje, de tweede is bordeaux rood.

De lipsticks komen in plastic zwarte verpakkingen. Ze voelen goed stevig en een beetje zwaar aan, wat een luxe uitstraling geeft. Onderop staat met een sticker aangegeven welke collectie het is en welke kleur. Op de dop staat Catrice, maar dat is alleen zichtbaar als je goed kijkt. Als je de dop eraf haalt staat er nogmaals catrice opgedrukt, dit keer in het doorzichtige plastic. Draai je de lipstick omhoog dan staat ook in de stick zelf Catrice gedrukt. Looking good! Catrice heeft op de details gelet!

En dan nu waar jullie waarschijnlijk het meest nieuwsgierig naar zijn, de swatches.
Ze doen hun naam eer aan. De kleuren zijn zo goed gepigmenteerd dat de swatches er precies zo uit zien als de lipstick in de huls. Vaak zie je dat kleuren een heel stuk minder gepigmenteerd zijn en dat er haast geen kleur af komt als je ze aanbrengt. Daar heb je bij deze lipsticks zeker geen last van.

Mijn lippen zonder iets.

Met Be Natural

Met Ginger & Fred

Zoals je ziet zijn de lipsticks ook op de lippen goed gepigmenteerd. Ze zijn vrij creamy, brengen gemakkelijk aan en drogen mijn lippen niet uit. Helaast trekt Be Natural wel in de lijntjes, wat niet zo mooi is. Door de vorm van de stick, de punt is iets gebogen/er zit een deukje in, ligt hij precies goed op je lippen en trek je in een keer een mooie lijn. Ik ben fan!

De lipstick kosten maar €3,99 per stuk en zijn wat mij betreft een echte aanrader!

8 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice Lipsticks”

    • Yeah it’s pretty! The online thing I dislike is that it gets in the lines of my lips, other than that it’s pretty.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review&Swatch: MNY Lipgloss #185 | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *