Toen ik van de week in een andere Kruidvat was waar ik normaal gesproken kom spotte ik vanuit mijn ooghoek een ander Limited Edition schap. Nymphelia lag in de schappen. Ik keek al een tijdje uit naar de collectie en ik kocht uiteindelijk vier van de producten. Hoewel het Smokey Eye palette en de Intensif’eye oogschaduws me ook aanspraken liet ik die liggen. Deze zijn namelijk opgenomen in de vaste (nieuwe) collectie van Catrice. Een van de oogschaduws heb ik overigens wel, die kocht ik al uit de nieuwe collectie. De producten die ik kocht zijn de 3 Lip Colour Creams en de Unbeleaf’able blush. Hiervan laat ik jullie vandaag een korte review en swatches zien.

Als eerste de 3 Lip Colour Creams. Dit zijn lipglosses met een romige structuur. De kleuren zijn van links naar rechts 03 Nymph’s Glow, 02 Blossom en als laatste 01 Spring Kiss. Ik was al vanaf dat ik het persbericht onder ogen kreeg erg benieuwd naar deze glosses. Catrice zelf zegt dat het creams zijn met een intense kleur en creamy shine. Dat wil ik dan natuurlijk wel even testen. In de flesjes zit 6ml, wat normaal is voor een lipgloss. Ik had het idee dat het wat weinig is, omdat de verpakking niet heel erg groot is. Maar als ik het vergelijk met de Colour Show glosses van Catrice, daar zit ‘maar’ 5 ml in.

Links zie je Blossom, in het midden Nymph’s Glow en rechts Spring Kiss. Met de pigmentatie zo op de huid zit het dus wel goed. Op je lippen is toch altijd weer een ander verhaal, vandaar dat ik ook lipswatches gemaakt heb. Omdat sommige meiden het fijner vinden om te oordelen hoe een kleur er uit ziet zitten er ook full face foto’s bij. Laat me even weten of je dat fijn vindt of niet.

Nymph's Glow

Blossom

Spring Kiss

Op mijn lippen zijn ze allemaal redelijk te zien, maar als jij van jezelf al flink getinte lippen hebt dan wordt het toch flink smeren wil je iets van de kleur kunnen zien. De lipgloss plakt niet, maar blijft bij mij ook niet bijzonder lang zitten. Ik moet hem nog een keer uittesten als ik ook een hapje en drankje doe, maar ik verwacht dat ze dat niet overleven. Verder vind ik ze erg fijn. De kleur op je lippen is mooi op te bouwen, ze hebben een subtiele glans en drogen mijn lippen niet uit. De Lip Colour Creams hebben een adviesprijs van €3,79.

Als tweede kocht ik de Unbeleaf’able Blush in de kleur Dancing Nymph. Zoals je kunt zien is het een baked blush. Ik hou van baked producten. Deze zijn vaak goed gepigmenteerd en dit was dan ook het eerste product wat in mijn mandje belandde. Volgens de beschrijving op de verpakking is dit een marbled baked blush die voor een natuurlijke frisse tint op de huid zou moeten zorgen.

zoals je kunt zien is ook deze blush redelijk goed gepigmenteerd. Zeker op mijn witte huidje knalt hij er flink vanaf. Gelukkig is hij mooi te vervagen. Ik kreeg hem helaas niet mooi op een fullface foto, dus jullie zullen het met deze swatches moeten doen. De blush bevat 6,3 gram wat ongeveer evenveel is als een mac blush (die bevat 6 gram). De blush heeft een adviesprijs van €4,49.

Ik ben erg blij met mijn producten uit de Nymphelia collectie van Catrice. Hebben jullie de collectie al gespot? En wat hebben jullie op jullie wishlist staan?

 

22 Reacties aan “Review & Swatches: Catrice Nymphelia Unbeleaf’able blush & Lip Colour Cream”

  1. Naar die glossjes was ik ook benieuwd, maar denk dat ik ze toch ga laten liggen. De blush wil ik wel nog steeds! En ook het smokey eyes paletje.

  2. Leuke items! Ik weet even niet meer wat er allemaal in de Nymphelia collectie zit, dus het wordt meer een kwestie van ‘ik laat het over me heen komen en zie terplekke wel of ik er iets van wil’.

  3. Ik werd niet warm van de lipglossjes, in de winkel al niet. Ben geloof ik blij dat ik ze heb laten liggen. De blush kocht ik ook en die zit nu in mn everyday-bakje. LOVE it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *