Ik heb alle boeken gelezen en de films gezien, maar een echte fan van Twilight kun je me niet noemen. Ik vind het leuk hoor, daar niet van maar ik ben niet team Edward of team Jacob. Wel werd ik erg blij van de nieuwe Essence collectie, vooral van de nagellakjes die er in te vinden zijn. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van hele donkere kleuren, maar voor deze lakjes maar ik maar al te graag een uitzondering. Want naast dat ze een donkere basis hebben zitten er erg mooie glitters/shimmer in. Ik nam twee kleuren mee, namelijk de blauwe Jacob’s Protection en de paarse Alice Had A Vision – Again. Vandaag de swatches van deze nagelakken.

Als eerste heb ik Alice Had A Vision – Again voor jullie. Deze lak heeft een zwarte basis en mooie blauwe en paarse glitters er door heen. De lak is wat aan de dunne kant en dekt in twee laagjes redelijk, maar voor het mooiste effect is een derde laag toch net iets beter. In het flesje vallen helaas, zoals zo vaak bij goedkope lakjes de glitters beter op. Ik had ze graag wat duidelijker op mijn nagels gehad.

De tweede is Jacob’s Protection. Ook deze heeft weer een zwarte basis, maar in plaats van blauw en paars bevat deze lak alleen blauwe glitters. Deze is een stuk dikker dan Alice Had A Vision – Again, en dekt dan ook in twee laagjes al goed. Door het dikke lakt hij wel moeilijk en droogt hij ook wat minder snel, helaas.

Ik vind de lakken erg gaaf, het is weer eens wat anders dan mijn normale kleurtjes. Ik zal toch sneller een vrolijk kleurtje uit de kast pakken. Bij beide lakken wil ik nog een keer een matte topcoat proberen. Ik denk dat dat wel een leuk effect geeft. Vaak komen glitterlakken mooi uit met een matte topcoat. Helaas heb ik die hier niet bij mijn vriend staan en zal ik die dus eerst van huis mee moeten nemen. Snel eens doen!

Voor de lakken betaal je €1,99 en naast deze twee is er ook nog een zwarte met zilveren glitters en de spreekwoordelijke eend in de bijt, een metallic goud. Hebben jullie al wat gescoord van de nieuwe limited edition van Essence, of zijn jullie dat nog van plan?

13 Reacties aan “Review & Swatches: Essence Breaking Dawn part 2 nagellak”

  1. Jacob’s Protection vind ik ook wel tof! Maar mijn favoriet van deze collectie blijft toch Edward’s Love! Alleen jammer dat ik zelf de nagellakjes nog niet gespot heb. De hele collectie wel, maar de nagellakjes niet, superweird. 🙁 Of die waren allemaal al op natuurlijk! 🙁

  2. Ik vind de lakjes uit deze collectie ook zo mooi. Ik heb nu alle 3 de glitterlakjes, maar na het zien van de gouden bij mijn moeder wil ik die ook nog zeker wel hebben.

  3. Ik vind het gaaf dat Essence weer zoiets doet met Twilight (aangezien ik daar dol op ben haha) maar ik vind deze lakjes niet zo mooi. De kleuren zijn te donker en ik hou niet van glitters. Maar ik wil je wel even een compliment geven met je blog, ziet er hartstikke leuk en professioneel uit! Ik kwam je tegen in de lijst met bloggers in de Facebook Bloggers-groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *