Met het vernieuwen van de collectie bracht Essence in hun Colour & Go collectie deze zilveren nagellak uit, genaamd Can’t Cheat On Me. Hij is heel licht holografisch dus hij belandde in mijn mandje om mee naar huis te gaan tijdens een kortingsactie. Ik ben namelijk niet echt fan van de formule van de meeste Colour & Go lakjes.

Deze collectie van Essence bestaat uit kleine potjes, ze bevatten maar 5ml lak. Nu maak ik zelf eigenlijk nooit een nagellakje op, maar ik kan me voorstellen dat als je een kleine stash hebt het lakje niet zo lang mee gaat. Nu betaal je ook slechts €1,29 voor deze collectie, dus wat dat betreft is opnieuw kopen geen ramp als het je nieuwe favoriete lakje blijkt te zijn.

Zoals ik al zei is de lak licht holografisch. Ik houd zelf meer van holografische lakken die bijna van je nagels afknallen, maar ik draag ook alle kleuren van de regenboog. Ben jij meer van de wat minder opvallende lakjes dan is dit wellicht wel een mooie voor jou. De kleur is zilver/lichtgrijs. Hij doet me denken aan een minder holografische versie van GOSH Holographic, welke helaas niet meer in het assortiment zit.

Ik gebruikte twee laagjes, en zoals je ziet is hij nog net niet helemaal dekkend, voor het mooie had er nog een extra laagje op gemogen. Ik had verwacht dat hij niet zo snel zou drogen, maar het tegenovergestelde is waar. Ze hebben de formule duidelijk verbeterd!

Helaas was er geen lekker zonnetje tijdens het maken van de foto’s, dus de foto hierboven is met flits zodat je wel kunt zien hoe de lak in zonlicht zou zijn. Zie je de holografische glittertjes?

Ik denk dat ik mijn mening van de Colour & Go lakjes bij moet gaan stellen, de laatste 3 lakjes die ik geprobeerd heb bevallen me eigenlijk vrij goed, en ik zou ze ook zeker aanraden. De Colour & Go lakjes zijn in iedere kruidvat met een Essence schap verkrijgbaar, en kosten maar €1,29.

9 Reacties aan “Review & Swatches: Essence Can’t Cheat On Me”

  1. Aah mooi kleurtje, die wil ik! 😀
    Die ga ik zeker weten kopen, denk vanmiddag al!
    Zat me toevallig net vandaag te bedenken dat ik nog een leuk grijs/zilver-achtig kleurtje wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *