Sorry dames, alweer een nagellak artikel. Ik beloof morgen over iets van lipstick of oogschaduw te schrijven 😉 Voor nu zullen jullie het moeten doen met deze nieuwe nagellak van Essence. Naast Catrice heeft namelijk ook Essence hun collectie flink verbeterd en veranderd. In het grote filiaal in Apeldoorn Centrum hebben we er zelfs een heel schap bijgekregen, 2 meter aan Essence producten dus! En een van de dingen uit hun nieuwe collectie is deze gave nagellak. Hij is duochrome, wat je vaak ziet bij wat duurdere merken als bijvoorbeeld Nubar en ORLY. Maar nu hebben we in ons eigen kikkerlandje ook een mooierd, namelijk Where is the Party van Essence. Catrice heeft een soortgelijke, maar deze hadden ze helaas niet, dus ik nam de Essence versie mee. Scheelde me ook weer een eurotje, komt goed uit, want ik heb al zo veel.

Om heel eerlijk te zijn, in het flesje ziet de lak er geweldig uit, maar ik had er op mijn nagels niet veel van verwacht. Ik ben niet zo’n fan van de Essence lakjes en meestal zien dit soort lakjes van de wat ‘goedkopere’ merken er heel mooi duochrome uit in de flesjes, maar op de nagels zie je er niks meer van. En voor €1,29, tja… Boy was I wrong! Wat een ge-wel-dig lakje… Ik was positief verbaasd tijdens het aanbrengen. Lakt niet streperig, dekt in 2 lagen en droogt ook nog eens snel. Way to go Essence! Beter kun je het bijna niet hebben. Ik vind dit zeker een aanrader.

Het lakje is groen met paars, een leuke comb. De kleur van de lak veranderd door de lichtinval op je nagels.  Ik was nooit zo’n fan van groene nagellak, maar zo in de wisseling van het licht vind ik het wel erg leuk. Je blijft naar je nagels kijken. Iedere keer ziet het er weer een beetje anders uit. Dit lakje is bij de meeste filialen met een Essence schap van Kruidvat wel verkrijgbaar en kost €1,29 als ik het goed heb. Lekker goedkoop! Mocht je hem tegen komen, take the pretty home!

 

16 Reacties aan “Review & Swatches: Essence Where is the Party?”

 1. O, ik had ‘m gisteren eigenlijk moeten kopen, niet gedaan, ik heb een hele mooie holo gekocht van essence. Nummer 57, hij heeft een subtiel holo effect JE MOET ‘M HEBBEN!!!!!!

 2. Pretty, had hem ook bijna gekocht de vorige keer maar vond hem iets té. Ofja…grote twijfel of het kleurtje wel bij mij zou passen. Denk dat ik hem de volgende keer toch maar meeneem.
  ERG mooi!!

 3. Ik vind het geweldig, vooral omdat ik destijds met mijn examen voor de uiterlijke verzorging een heel hoog cijfer heb gehaald omdat ik tijdens de manicure precies zo’n nagellakje had gebruikt. Deze doet me weer helemaal terug denken aan die dag.

 4. Ik heb de andere versie gekocht, out of my mind! Ook deze is geweldig 🙂
  wel iets minder duochrome omdat de kleuren wat dichter bij elkaar liggen!

 5. Ik heb hem al ZOOOOO vaak zien staan, maar telkens denk ik: tja, tja.
  Ik was bang dat ie heel erg lelijk zou uitvallen.
  Maar nu ik dit artikel heb gelezen, wauwwww !
  Ik heb nog geen duochroom lakjes, en ga deze zeker halen.
  En dat voor 1 euro 30 ! Een giller (: !

  xxxxxxxxxx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *