Laatst werd ik benaderd door het merk Eyeko, een merk met hun thuisbasis in Londen. Ze hebben leuke producten met super schattige verpakkingen. Ik ontving onder andere deze Glossy lip pens, de Liptastiks. Het zijn glossy lippenstiften in een stiftvorm. Ze doen me denken aan de NYX Jumbo Pencils en de Zoeva Lip Crayon’s, alleen met een heel groot voordeel. De Liptastik sticks hoef je namelijk niet te slijpen, maar zijn voorzien van een handig draaisysteem (zoals bij een normale lippenstift) aan de onderkant. Like!

Ik ontving 2 kleuren. Op de bovenstaande foto zie je links Loudmouth, een felle roze kleur en rechts een rode kleur, genaamd Lip Lover. De kleuren zijn onwijs gepigmenteerd en brengen gemakkelijk aan. Je moet wel voorzichtig zijn met dit soort kleuren. Een foutje maak je snel en zie je heel goed. Deze lipsticks hebben een romige textuur en brengen daardoor ook nog eens heel gemakkelijk aan. Wat ik zelf een groot nadeel vind is dat ze in de lijntjes trekken, en dan niet alleen de lijnen van je lippen, maar ook de fijne lijntjes rondom je lippen. Daar moet je dus goed mee oppassen en je moet dus zeker niet teveel van het product aanbrengen. Hoe meer hoe erger. Door hun textuur zijn de Liptastiks niet uitdrogend, ze verzorgen je lippen juist.

Over het algemeen gezien ben ik erg blij met deze Liptastiks. De verpakking is cute, er is over nagedacht (nogmaals, dat draaisysteem, erg handig!) en de kleuren zijn gaaf en fel, wat we deze zomer ook vaak zien.  Naast bovenstaande kleuren is er ook nog een fuschia verkrijgbaar (Hot lips).

Deze Liptastiks zijn verkrijgbaar bij Eyeko voor €7,-. Op dit moment loopt er ook een aanbieding waar je er 3 voor €14,- krijgt. Wat mij betreft zijn ze dit geld dubbel en dwars waard!

16 Reacties aan “Review & Swatches: Eyeko Liptastik”

  1. Ze zien er erg goed uit, ben fan van Eyeko. Heb een fatbalm en een aantal lakjes! Baal alleen dat er nu ineens verzendkosten zijn en veel producten duurder zijn, dat houd me tegen opnieuw te bestellen!

    • Wat ik begrepen heb zijn de producten kwalitatief ook verbeterd. Het is indd jammer als ze echt zoveel duurder zijn geworden 🙁 Ik had hiervoor geen ervaring met Eyeko.

  2. Ik vind het een leuk product, ik heb zelf ook 2 kleuren (de fuchsia en de rode) Wel zijn ze erg fel, ik pak toch vaker een iets zachter kleurtje…

  3. Misschien een domme vraag maar is dit dan meer een glossy lippotlood of wel echt een lipstick? En als het in de lijntjes trekt, helpt een lippotlood eronder daar niet tegen? Ik vind het leuke producten en zit er over na te denken om deze op mijn lijstje te zetten maar dan wil ik eerst het bovenstaande weten hihi 😀

    • Nee het is wel echt een lipstick! Een lipliner zou er wel tegen kunnen werken denk ik, heb het nog niet geprobeerd omdat ik geen lippotlood in de juiste kleuren heb haha 😉

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review: NYX Jumbo Eye Pencils | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *