Golden Rose Jolly Jewels

Toen mijn oog op deze lakjes viel wist ik dat ik ze moest hebben. Dit zijn een drietal kleuren uit de Golden Rose Jolly Jewels collectie. Een collectie met geweldige glitterlakken, en voor een klein prijsje. Ik kocht de drie kleuren die mij het meeste aan spraken, maar er zijn er ruim 10 meer. Er is dus genoeg keuze.

Golden Rose Jolly Jewels

De lakken hebben helaas geen naam, maar een nummer. De nummers die ik heb zijn 110 (grijze basis, blauw en rode glitter), 111 (blauwe basis, gele glitters) en 115 (grijze basis, multicolor glitters). Het is jammer dat Golden Rose de lakken geen naam heeft gegeven, dat verdienen ze.  Laten we beginnen met de swatches.

Golden Rose Jolly Jewels 111

Als eerste nummer 111. Deze lak heeft een felblauwe, aqua basis en op de foto draag ik 2 laagjes. Klein excuus voor mijn nagelriemen, tijdens de verhuizing zijn die een beetje verwaarloosd en uitgedroogd. Doordat het formaat van de glitters verschilt krijg je een leuk effect, de gele glitters zijn groter dan de witte. Het leuke van deze lakken is dat de basis een beetje jelly is, hierdoor zie je de glitters van de laag eronder doorschijnen en wordt het geheel een beetje 3D.

Golden Rose Jolly Jewels 115

Nummer 2 is nummer 115, een grijze lak met multicolor glitters. Ook hier draag ik weer twee laagjes. Deze lak is iets minder dekkend dan de blauwe, dus eigenlijk zou er een derde laagje bij mogen. Of je moet het niet erg vinden dat je nagellijn nog een beetje doorschijnt. Persoonlijk heb ik daar niet veel moeite mee, in het echt valt het namelijk een stuk minder op dan op de foto. Ook bij deze lak zijn de glitters veelvuldig en in meerdere formaten te vinden, wat een speels effect geeft. Dit is mijn persoonlijke favoriet!

Golden Rose Jolly Jewels 110

En last but not least, nummer 110. Eveneens een grijs-witte basiskleur met rode en blauwe glitters. Ook hier zien we weer verschillende formaten glitters. Consistent gedaan van Golden Rose. Ook bij deze nagellak is de basiskleur wat minder dekkend en voldoen twee laagjes niet als je geen nagellijn meer wilt zien.

Blijft de lak een beetje zitten? En drogen ze snel? Op beide vragen kan ik een mwah antwoorden. De lak droogt niet uitermate snel, een sneldrogende topcoat is dan eigenlijk ook een must. Nummer 110 heeft de eer gehad om als eerste een paar dagen het feestje op mijn nagels te mogen vieren, maar op dag 2 had ik al kleine chips. Nu moet ik bekennen dat ik geen basecoat gebruikt heb en dat het ook daaraan kan liggen, maar de houdbaarheid van de lak ligt dus niet heel hoog. De nagellak brengt wel makkelijk aan, je hoeft niet al te veel moeite te doen om de glitters te verdelen, zelfs met een dun laagje komt er genoeg van (het overigens smalle) kwastje af.

Ik kocht de lakken voor €3,95 per stuk bij de Misslipgloss Shop, en dat is een nette prijs voor deze nagellakken.

Ben jij van plan om een van de kleuren van de Jolly Jewels collectie aan te schaffen? En welke dan?

11 Reacties aan “Review & Swatches: Golden Rose Jolly Jewels”

    • Ik heb er al drie verschillende van gebruikt (wel over een dekkend kleurtje ;)) en geen last gehad van chips 🙂
      Ik kan 109 ook echt aanraden, die is écht heel erg leuk! 🙂

  1. Ik weet nog niet zo goed wat ik van deze lakjes moet vinden. Aan de ene kant vind ik ze super mooi, maar aan de andere kant houd ik helemaal niet van een nagellak waar ik de randjes van mijn nagels doorheen kan zien haha Nummer 111 vind ik wel echt super mooi en zomers!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *