Na al vele lofverhalen over deze eyeliners gelezen te hebben werd ik toch wel erg benieuwd. Ik ben erg kritisch als het op eyeliner aan komt. Zeker met vloeibare eyeliner.. Ik kan namelijk niet werken met een normaal kwastje, hij moet zo’n vilten puntje hebben, anders zwiebert het bij mij overal en komt het precies op de plaatsen waar je geen eyeliner wilt. Daarnaast moet hij (bijna) de hele dag blijven zitten en gemakkelijk aanbrengen. Tijd om deze eyeliners aan de test te onderwerpen.

De naam belooft veel goeds, een long lasting (punt 1) eyeliner pen (punt 2). Ik kocht de kleuren Carbon Black en Brown, mijn twee favoriete kleuren.

Bij het woord pen denk ik echt aan een pen waarmee je schrijft. Zulke eyeliners vind ik naast gelliner het fijnste werken en ik had gehoopt dat deze van GOSH ook zo was, en ze zien er ook wel een beetje zo uit. Het werkt echter hetzelfde als een normale vloeibare eyeliner, je hebt een potje en een kwastje. Het kwastje hierbij is gelukkig wel een mooi “scherp” vilten puntje. Wat dat betreft komt hij dus door de test.

Hierboven de swatches, ziet er goed uit. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en waar ik de bruin gewoon simpel saai bruin verwacht had heeft hij een mooie glitter/shimmer er in zitten, welke je op de bovenstaande swatch ook kunt zien. Maakt een simpele neutrale look toch net iets specialer!

Als je gister in Nederland hebt gezeten dan weet je wel wat een rotweer het was. Regen, regen en nog meer regen, had ik al gezegd dat het gister de hele dag geregend heeft? En ik moest ’s avonds gewoon naar mijn bijbaan. Hoewel ik de weergoden meermaals verzocht of het alsje-alsje-alsjeblieft droog kon zijn op het moment dat ik naar mijn werk moest fietsen (helaas werk ik midden in de stad, en niet bereikbaar met de auto tenzij je torenhoge parkeerkosten wil betalen) regende het toch. Wat mij betreft dus een mooie test voor deze eyeliner. Op mijn werk aangekomen zat hij nog netjes, een paar hele kleine stukjes iets afgebrokkeld, maar dat kan ook komen doordat ik even snel snel aanbracht en vrijwel gelijk door moest. En vloeibare eyeliner brokkelt bij mij eigenlijk altijd naarmate de dag vordert. Op mijn werk bleef de eyeliner netjes zitten. Maar op de terugweg naar huis ging het nog een keer zo hard als op de heenweg.

Test nummer 2, thuis aangekomen keek ik gelijk in de spiegel, maar de liner zat precies zoals hij bij aankomst op het werk ook gezeten had. Niet gesmudged, niet uitgelopen, niks. Als een huis! Ik moest met makeupremover “boenen” om het er helemaal af te krijgen.

Ik mag dus wel zeggen dat ik erg blij met deze eyeliner ‘pennen’. Ze kosten €7,99 en zijn in 8 kleuren verkrijgbaar. Zo ben ik nog heel erg benieuwd naar de turqoise en grijze kleur. Misschien dat ik die de volgende keer mee neem bij een 50% kortingsactie.

3 Reacties aan “Review & Swatches: Gosh Long Lasting Eyeliner Pen”

  1. Heb zelf 001 green nog iets. Ben niet zo weg van de kleur eigenlijk. Had liever zwart of lichtblauw gehad achteraf. Maar je kan hier, vind ik, echt makkelijk een mooi lijntje mee trekken, heel fijn! Daardoor gebruik ik deze erg vaak ^.^ inderdaad een aanrader!

  2. zien er mooi uit! heb er zelf ook twee vind ze idd ook wel fijn, al houden ze het bij mij echt geen hele dag uit. (maar dat doet geen enkele eyeliner tot nu toe..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *