Allereerst, sorry dat er de laatste twee dagen geen updates waren. Ik schrijf eigenlijk nooit vooruit (zou ik dus eens moeten gaan doen) en na een heel weekend stappen had mijn lichaam er genoeg van en besloot me twee dagen aan mijn bed te kluisteren, met de gordijnen potdicht en zo weinig mogelijk licht: migraine. En met migraine achter je computer kruipen is een no-go (sterker nog, dat gaat gewoon niet..) Anyways, nu weer up and running dus vandaag weer gewoon een post.

Jullie zagen hem al even voorbij komen in de Amsterdam Shoplog van afgelopen week, MAC Springsheen blush. Voordat we naar Amsterdam gingen had ik al een klein lijstje in mijn hoofd van wat ik wilde hebben. Een van die producten was een blush van MAC. Hoewel ik eerder niet zo van blushes hield begint mijn stash nu wat grotere vormen aan te nemen. Ik vind het een erg fijn product en het geeft een fijne kleur aan je gezicht, wat ik als bleekscheetje wel nodig heb. Hoewel ik al 4 blushes van MAC had stond een peachy kleurtje nog wel op mijn wishlist. In de pro store had ik even moeite om echt bij mijn plan te blijven (er is ook zoveel moois) en uiteindelijk koos ik er toch voor om een blush mee naar huis te nemen. Ik vroeg aan de MUA welke blush goed bij mijn huidskleur zou passen, en zij kwam met deze kleur, bracht hem (een ticje overdreven) aan en ik was om. Wauw!

Springsheen is een Sheertone Shimmer Blush. De blush wordt door vele vergeleken met NARS Orgasm. Ik heb zelf geen ervaring met de NARS blush, maar heb wel twee andere dupes in mijn bezit, de Milani Luminous en Wet ’n Wild pearlescent pink (welke beide meer roze zijn). Al deze blushes hebben een mooie gouden shimmer in zich en geven je daardoor een healthy glow. I like! Vriendinnetje Kim vond hem ook heel erg goed staan, dus natuurlijk nam ik hem mee.

Zie je de geweldige shimmer? Ik vind hem zó onwijs mooi, ik kan er naar blijven kijken.  De blush is niet super gepigmenteerd (sheertone he..) maar wel heel goed op te bouwen. Als je alleen een gezonde glow met iets blush wil hebben kan dat, maar hij kan ook een stuk overdrevener aangebracht worden, zoals de MUA bij mij deed. Hij is eigenlijk gelijk in mijn everyday bakje beland, wat een geweldig product.

Na de rest van de dag geshopt te hebben in de zon en de blush iets meer uitgevaagd te hebben was dit het resultaat rond een uurtje of 8, toen ik thuis was. Zoals je ziet zit de blush nog netjes terwijl de meeste foundation inmiddels wel weggesmolten was. Zaterdag had ik hem op met stappen in een zeer warme discotheek maar ook toen bleef hij redelijk op zijn plek. Ik ben om en ik denk dat ik dit product nog heel erg veel zal gaan gebruiken. Ook zondag na een dag werken

De blush is wel wat duurder, namelijk €19,5o maar ik vind hem tot nu toe iedere cent waard. Hebben jullie ervaringen met de blushes van MAC en zo ja, wat vind je er van?

22 Reacties aan “Review & Swatches: M.A.C. Springsheen”

  1. Voor een goede blush wil ik best wel wat betalen. Anders kun je de hele dag bij blijven smeren. Ik heb 1 blush van Mac en die is ook super mooi en blijft goed zitten!

  2. Aaaw, fijn dat je je weer wat beter voelt! Dit is echt een prachtige blush. Heb ‘m nu ook weer sinds twee dagen uit mn stash gezocht. Heel mooi!

  3. Mooie blush! Ik heb zelf geen blush van de Mac maar ben er wel erg benieuwd naar. Tot nu toe ben ik best tevreden met de blushes die ik nu heb. Misschien als die op zijn een blush van de Mac? (a) xx

  4. Hij is werkelijk prachtig. Ik heb 3 blushes van MAC en heb een kleine verslaving ontwikkeld. De blushes zijn prachtig gepigmenteerd, hebben een fijne zachte structuur en blijven op de juiste plek zitten. Ik denk dat je hier een goede koop aan hebt gedaan 🙂

  5. Wat een mooie kleur! Ik hou erg van blush 🙂 Van MAC heb ik nog geen blush, ligt nog een beetje buiten budget, maar hij staat je prachtig!
    En fijn dat je migraine is gezakt, ik heb er gelukkig al een tijd geen last van gehad (afkloppen) maar leuk is inderdaad anders…

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Look: Sleek Oh So Special | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *