Een palette met 28 kleuren. Een budget palette met 28 kleuren? Die kon ik echt niet laten liggen! Toen ik in de Action tegen dit Max & More 28 Eyeshadow Palette liep moest er eentje mee naar huis. Benieuwd wat ik er van vind? Kijk snel verder voor de review en swatches!

max & more 28 eyeshadow palette max & more 28 eyeshadow palette

Action is lekker bezig met het merk Max & More, iedere keer zijn er weer nieuwe items te krijgen en ik kan het, zeker sinds de Action hier letterlijk op de hoek zit, niet laten om even langs de make-up schappen te lopen. Dit keer liep ik dus tegen dit palette aan. Maar liefst 28 kleuren, wauw. Omdat je niet kunt swatchen in de winkel was ik heel erg benieuwd, en nam ik 1 soort mee, het Sunset palette. Maar er zijn dus ook nog 3 andere varianten te krijgen. De palettes komen in een enorme doos, wat ik zelf een beetje overdreven vindt. Het palette is even groot als het venster in de doos waarin hij komt. En die gooi je toch weg. Van mij mag dat omhulsel een stuk kleiner.

max & more 28 eyeshadow palette sunset palette

De kleuren die in het palette zitten zijn heel erg universeel, van oranje tinten naar blauw en naturel. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maar waar ik vooral benieuwd naar was, was natuurlijk de pigmentatie en de swatches.

max & more 28 eyeshadow palette sunset palette swatches max & more 28 eyeshadow palette sunset palette swatches

De bovenste rij swatches, zoals je kunt zien is de pigmentatie prima. Sommige kleuren lijken wat minder, maar bijvoorbeeld de eerste kleur (goed kijken, er zit echt nog een kleur naast wat je denkt dat de eerste kleur is) en de middelste kleur uit de tweede foto vallen compleet weg op mijn huidskleur. Vooral de laatste tinten op de eerste foto spreken mij enorm aan. De paarstinten, love it!

max & more 28 eyeshadow palette sunset palette swatches max & more 28 eyeshadow palette sunset palette

Hier zie je ook weer dat de lichte kleuren een beetje wegvallen in mijn huid, maar ze hebben wel pigment en op mijn ogen tonen ze een stuk meer. Ik heb natuurlijk al een beetje geëxperimenteerd met het palette haha. Van deze rij zijn de twee oranje kleuren favoriet, en ook de twee laatste bruine tinten vind ik prachtig. Wel valt de donkerblauwe tint me een beetje tegen, in de pan is hij veel donkerder en is het een kleur die ik zo zou gebruiken. Ik ga er nog wel even mee spelen, want ik ben benieuwd of hij op te bouwen is. De oogschaduws zijn wel een beetje poederig, je kwast aftikken is, zeker met de wat donkerdere kleuren, geen overbodige luxe. Ook blend je de kleuren vrij snel weg. Voor onervaren oogschaduwgebruikers kan dit een pluspunt zijn, want zo heb je niet zo snel last van harde lijnen. Wil je felle, goed gepigmenteerde oogschaduw? Dan zul je op moeten bouwen tot ze de intensiteit bereiken die jij wilt.

max & more 28 eyeshadow palette sunset palette max & more 28 eyeshadow palette sunset palette max & more 28 eyeshadow palette sunset palette max & more 28 eyeshadow palette sunset palette look

Natuurlijk speelde ik wat met de oogschaduws, en ik heb onder andere een hele simpele look met de neutrale tinten gemaakt. Ik koos ervoor om het simpel te houden voor de look bij de review, omdat dit is hoe de meeste meiden hem zouden gebruiken. Maar natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met wat fellere kleuren, aangezien die in overvloed aanwezig zijn. Deze zal binnenkort op Beauty ’n Spice verschijnen, dus hou de site zeker in de gaten!

Voor de Max & More 28 Eyeshadow Palette betaal je, zit je?, slechts € 2,49. Je leest het goed, twee euro en negenenveertig cent. Wil je wat gaan experimenteren met kleur? Dan zou ik zeker voor een van deze palettes gaan, want voor dit bedrag kun je je er geen buil aan vallen. Heb je al een mooie collectie? Dan zou ik hem skippen.

4 Reacties aan “Review & Swatches – Max & More 28 Eyeshadow Palette Sunset Palette”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up Challenge - Day 26 : Blue Smokey Eye - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *