Iedere keer als ik in een Action loop moet ik even langs het make-up schap. Kijken of er wat nieuwe dingetjes bijgekomen zijn en of ik nog iets leuks kan scoren. Laatst kwam ik deze gelliner tegen. Ongeveer een euro neer leggen voor een gelliner is zeker niet veel. Maar maakt hij zijn beloftes waar?

Deze gel eyeliner komt in een kartonnen verpakking waar het pakketje ingeseald is. Dit zie je ook wel eens bij mascaras en ik heb altijd ruzie. Het lijkt alsof je de kartonnen achterkant van het plastic af kunt trekken, maar vervolgens scheur je er alleen een laagje vanaf en kun je alsnog met een schaar aan de slag. Ik trap er iedere keer weer in. Als je de verpakking dan eenmaal open hebt, heb je een kwastje en de eyeliner in je handen. Bij het opendraaien zie je een seal. Fijn, zo is de kans van uitdrogen een stuk minder groot. Want dat is helaas een bekend probleem met gelliners, ze drogen erg snel uit. Het kwastje wat je er bij krijgt is mooi klein en dun. In eerste instantie leek het me niet fijn, ik werk liever met een echt eyeliner kwastje of een slanted brush.

Maar zoals je ziet kun je er best dunne lijntjes mee trekken. Echt heel erg gepigmenteerd wil ik hem niet noemen, maar je kunt hem wel een beetje opbouwen. Fijn voor als je van een wat subtieler lijntje houdt. De eyeliner belooft waterproof te zijn, dus dat wilde ik wel eens uittesten. Mijn hand onder de kraan vond ‘ie prima, maar zodra ik er met mijn vinger over heen ging begon het smudgen. Hij bleef wel zitten, maar loopt gigantisch uit zoals je kunt zien.

En hoe houdt hij met dragen? Prima, een dag kan hij best aan. Nu gebruik ik wel met gelliners wel een basis op mijn ogen, anders ben ik aan het einde van de dag net een pandabeertje doordat ze altijd wel afgeven. Ik las bijvoorbeeld bij Marjolein dat hij bij haar helemaal niet blijft zitten. Gelukkig heb ik hier zelf dus niet echt last van. Ik moet niet in mijn ogen gaan wrijven, maar dat hoef ik bij die van Essence of Catrice bijvoorbeeld ook niet te proberen. Favoriet blijft toch mijn Catrice gelliner, maar dit is een mooie budget variant voor bij mijn vriend.

6 Reacties aan “Review & Swatches: MAX Gelliner”

  1. Zelf kan ik helaas weinig eyeliners gebruiken. Ook deze zou helaas niks voor mij zijn, want ik wrijf juist veel te veel aan mijn ogen haha.

  2. Ik heb de Lasting Drama gel eyeliner van Maybelline, zit ook een kwastje bij die, zo van de foto te oordelen, veel lijkt op die bij de MAX variant zit. Ik heb diverse gel eyeliners geprobeerd, ook die van Catrice en Essence waar veel mensen zo lyrisch over zijn, maar voor mij is er geen betere dan die van Maybelline. Niet te vloeibaar zodta je niet snel gaat kliederen, droogt snel zodat het ‘plakken’ aan de crease tot een minimum beperkt wordt, diepzwart en super pigmentatie. Ik vind het bijgeleverde kwastje ook heel fijn werken, ik kan namelijk juist niet overweg met zo’n slanted kwast. Daar heb ik veel minder ‘gevoel’ mee en omdat ik slechtziend ben is dat wel belangrijk bij een secuur klusje als strakke eyeliner aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *