Enige tijd geleden plaatste Enchantra een oproepje op Facebook. Of er nog bloggers waren die producten van Michael Todd wilden ontvangen. Helaas stopt het merk met het vervaardigen van cosmetica en gaat het zich volledig richting op de Organic skincare. Ik reageerde op de oproep en kreeg de lipstick in Perpetual thuisgestuurd. Het is een creme lipstick die tegelijk ook verzorgend werkt.

Het eerste wat mij opviel bij het uitpakken van het pakketje was dat de lipstick klein is. Erg klein. Hij is kleine dan mijn handpalm. Gelukkig scheelt het in het formaat van de echte lipstick zelf niet echt veel. Die is bijna even groot als bijvoorbeeld mijn Catrice lipsticks. Voordeel hiervan is dat hij makkelijk mee te nemen is in je tas. En dat is tegelijk ook weer een nadeel. Want dat hij zo klein is betekend ook dat ik hem altijd kwijt ben in mijn tas. Goed opbergen in een vakje waar hij niet uit kan dus, anders blijf je zoeken.

De kleur is mooi nude roze. Op de swatch hierboven zie je twee laagjes en daarmee is hij bijna gelijk aan de kleur die je in de huls ziet zitten. Gelukkig maar, want als ik ergens een hekel aan heb is het lipsticks die in de huls mooi lijken maar vervolgens geen pigmentatie hebben. Hij brengt fijn aan, glijdt gemakkelijk over je lippen en laat gelijk een laagje kleur achter. De lipstick is goed op te bouwen qua kleur. Wil je een keertje een minder zichtbare lipstick, maar wel een kleurtje dan kan ik deze lipsticks zeker aanraden.

Omdat Michael Todd zich op hun Organic Skincare lijn gaat richten zijn de cosmetica producten dus flink in prijs verlaagt. Normaal zou je €14,95 moeten betalen voor een lipstick als deze. Bij Enchantra liggen ze nu dus in de outlet en betaal je nog maar €5,00. Een flinke korting dus. Naast Perpetual zijn er nog vele andere kleuren verkrijgbaar, en ook andere producten zijn flink afgeprijsd. Neem zeker een kijkje en sla je slag zo lang het nog kan.

4 Reacties aan “Review & Swatches: Michael Todd Lipstick Perpetual”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *