Vloeibare lipsticks zijn hot in de beauty wereld. Ieder merk heeft er inmiddels wel wat in het assortiment, en als ze ze nog niet hebben, dan zitten ze in de planning. Miss Sporty kwam er laatst ook mee uit, de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick, en ik kon het niet laten om er eentje te kopen toen ik ze zag liggen in de Etos, en nam de paarse Violet Ca$h mee.

Ik twijfelde in de winkel een beetje tussen Fuchsia Ca$h en Violet Ca$h, maar uiteindelijk belandde ik met die laatste bij de kassa, een mooi paars-roze tint die nog niet in mijn collectie lipsticks voor kwam.

miss sporty lip millionaire liquid lipstick

De verpakking is simpel, doorzichtig plastic waardoor je de kleur goed kunt zien. De applicator is zoals we gewend zijn van een lipgloss, een dome applicator. Ik ben hier tevreden mee, want ik vind ze fijn en precies werken. Het enige nadeel aan deze applicator is dat hij niet in een keer genoeg lipstick aan brengt, ik heb minimaal 2 ‘dips’ in het flesje nodig om mijn lippen volledig van kleur te voorzien, en ik heb nou niet bijzonder grote lippen. Na het aanbrengen blijft de lipstick prima een paar uur zitten. maar zeker na een wat vettere hap eten merk ik dat de binnenkant vervaagt en ik hem bij moet werken. De lipstick plakt niet extreem, en droogt mijn lippen niet uit. Wel heeft hij de neiging om mijn droge plekjes iets te accentueren, dus een lip scrub is geen overbodige luxe.

miss sporty lip millionaire liquid lipstick violet ca$h miss sporty lip millionaire liquid lipstick violet ca$h

De kleur was wat lastig op de foto te krijgen, hij valt wat meer roze uit dan hij in het echt is. Ik zie veel swatch-foto’s voorbij komen waar de tint echt mooi paars op is, maar ik merk wel dat met mijn bleke huidskleur en lipkleur hij een stuk meer roze is. Desondanks vind ik het echt een geweldige kleur.

Deze budget liquid lipstick maakt mij hongerig naar meer. Full Peach en Fuschia Ca$h staan dan ook heel hoog op mijn verlanglijstje! De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick kost slechts € 3,99 en ik raad jullie allemaal aan om nu naar een verkooppunt te rennen om er een aan te schaffen, je gaat er geen spijt van krijgen!

11 Reacties aan “Review & Swatches – Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick”

  1. Ik heb deze kleur ook en vind hem ook supergaaf! De perfecte ‘overgangskleur’ voor als je paars wilt gaan dragen maar het nog niet zo goed durft 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *