Wellicht heb je ze wel bij MissLipgloss voorbij zien komen, de oogschaduws van het Poolse merk MIYO. Sinds kort wordt MIYO verkocht in de webshop van Cynthia, en omdat ze voor een fijn prijsje te koop zijn was ik er wel heel erg nieuwsgierig naar. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de verpakking doen me denken aan MNY. En nieuwsgierig werd ik helemaal na het zien van de swatches die op Cynthia haar blog verschenen. Ik kocht vier kleuren, White, Happy Suzy, Chocolate en Vanilla. Vandaag mijn swatches. Want zijn ze echt zo goed als zij belooft?

We beginnen bovenaan met de kleur Vanilla. Rechts ligt Chocolat welke op deze foto zwart lijkt, maar in het echt gewoon donkerbruin is. Onderaan is White en links is Happy Suzy. En die laatste is een beetje anders dan de rest, wat je ook wel kunt zien aan het doosje. Dit is namelijk een metallic eyeshadow. Vandaar dat de verpakking er iets anders uit  ziet. De oogschaduws bevatten 3 gram en kosten €3,95 per stuk. Niet gek toch?

Nee, helemaal geen gek prijsje. Kijk maar eens naar de swatches. Link is Happy Suzy, daarnaast Vanilla, daarnaast Chocolat (zie, donkerbruin) en White. Ontzettend gepigmenteerd. Wauw! De ‘normale’ lijn van deze oogschaduw is matte, een aantal kleuren hebben een metallic finish. Bovenstaande swatches maakte ik zonder basis, met een veeg over de oogschaduw en gelijk op mijn hand. Ja dat lees je goed. Zónder basis, één veegje. Wauw. Wat een pigment.

Ik wil meer, veel meer. Het liefst alle meer dan 40 kleuren die in het assortiment zitten. Waarom kende ik dit merk niet eerder? Ik ben enthousiast. Jullie ook?

13 Reacties aan “Review & Swatches: MIYO oogschaduw”

    • Die staat inderdaad op de planning. Ik had er al een gemaakt maar de foto’s zijn flets helaas, dus in de remake!

    • Ik heb hele basic kleuren gekozen omdat ik die en nog matte nodig had, en dan weet ik zeker dat ik ze gebruik. Ze hebben ontzettend (46 als ik het goed heb) kleuren. Dus er zit vast wel wat voor je bij 😉

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Looks: Inspirated by Bourjois | Beauty 'n Spice
  2.  Disney Princesses Looks: Pocahontas - Beauty 'n Spice | Beauty 'n Spice
  3.  Feeling Purple | Beauty 'n Spice
  4.  Ooglook - Double Wing | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *