Toen ik laatst weer de Etos inliep verbaasde ik me (alweer) over de nieuwe collectie. Er wordt maar weinig aan PR gedaan voor dit merk en dat is jammer, want het zijn weer leuke producten. Ik kocht twee lipglosses en twee oogschaduws.

De verpakking is lekker simpel, geen poespas. Ze doen me een beetje denken aan de lipglasses van MAC, maar dan in een budget versie. Helaas heeft mijn plaatselijke Etos plakband ontdekt en zitten de verpakking nu inmiddels vol met restjes plak. De lipglosses kosten €2,99.

Op mijn hand zien de swatches er nog verschillend van kleur uit, maar op mijn lippen is het eigenlijk hetzelfde. Ik heb de swatches een weekje terug gemaakt, en ik weet nu niet meer welke nou welk is, zo erg lijken ze op elkaar.Een simpele glans met een heel licht zweempje kleur en dan natuurlijk de glitters. Wat logisch is gezien de naam van de collectie. Jammer, ik trap er eigenlijk iedere keer weer in bij MNY, want de lipglosses vallen mij eigenlijk altijd tegen.

En dan de oogschaduws, naast de twee die ik gekocht heb is er ook nog een hele mooie matte highlighter, maar daar heb ik er al een aantal van dus die liet ik liggen. Ik nam wel deze twee tinten mee. De grijze is kleurnummer 148a en de bruine 147a.

I like! De oogschaduws hebben genoeg pigment en brokkelen niet maar brengen heerlijk zacht aan. De matte kleuren zijn in mijn ogen echt een aanvulling aan mijn stash en ik denk dat ik ze regelmatig er bij zal gaan pakken. En voor iedereen die nog mooie matte kleuren zoekt, ga een kijkje nemen bij de Etos want voor €2,49 zijn deze twee schatjes al voor jou!

In de collectie zitten verder n0g 3 nagellakjes, maar daar heb ik er al veel te veel van en twee eyeliners. Ik vind het weer een leuke collectie en jammer dat ik er nog zo weinig over gelezen hebt.

16 Reacties aan “Review & Swatches: MNY I am a Glitterati”

  1. Ik heb 1 nagellak, verder werd ik niet warm van de collectie. Maar als ik jouw swatches zie van de oogschaduws…me like!

  2. Die oogschaduws zien er goed uit zeg! Ik kom eigenlijk nooit bij Etos, er zit er geen hier in de stad 🙁 Idd jammer dat er zo weinig promotie voor MNY gemaakt wordt, want ik heb echt geen idee wat er in het schap ligt, ik zou echt wel een filiaal opzoeken als ik wist dat er een must have tussen zat.

  3. Oh, die oogschaduws zien er inderdaad pretty uit! Ik heb het na de eerste hype met MNY ook wel een beetje gezien nu. Zo jammer, want het is een leuke budgetmerk!

  4. Ik vind de lipgloss erg mooi, misschien dit weekend er ook maar eens 1 aan gaan schaffen, lang geleden dat ik lipgloss op heb gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *