Tijdens de uitverkoop van NYX bij Boozyshop kocht ik ook deze NYX Glitter Mania in de kleur Purple. Ik kocht een hele tijd terug al Crystal en deze gebruik ik regelmatig met veel plezier in een look. Zeker met een avondje stappen is het een leuke eye-catcher. Vandaag laat ik jullie dus de glitter mania in de kleur purple zien.

De glitter mania’s van NYX komen in een ienieminie flesje. De eerste keer dat ik er eentje in mijn handen had was dat ook wel even een verrassing. Als je de dop open draait komt er een klein buisje tevoorschijn, hier moet je je glitters uit halen. Met een kwast er in gaat niet lukken, dus ik giet altijd een klein beetje op een velletje papier of in een bakje. Dat werkt wat gemakkelijker. Wel voorzichtig, want voor je het weet zit alles onder de glitter.

Een swatch van de glitter mania op mijn vinger. Zoals je kunt zien zitten er verschillende kleuren glitter in, maar de hoofdkleur is zoals de naam al doet vermoeden paars. Ik besloot om de glitter mania te swatchen over twee NYX jumbo Eye Pencils omdat deze lekker plakkerig zijn. Dat heb je wel nodig, want zoals iedere glitter blijft hij niet zomaar plakken zonder een basis.

Op deze twee kleuren jumbo pencils geeft de glitter voornamelijk een groene swatch. Het lijkt wel een beetje op een duochrome oogschaduw zo, of niet? Ik vind het een erg gaaf effect geven en ik ga de glitter mania dan ook snel gebruiken in een look. Die zien jullie waarschijnlijk nog wel een keertje verschijnen op Beauty ’n Spice.

Of ze in de Douglas winkels te vinden zijn durf ik niet te zeggen, maar mocht je het niet erg vinden om op internet te bestellen dan raad ik je Non Pareil Boutique aan. De NYX Glitter Mania kost daar $3,- wat ongeveer €2,50 is.

Hebben jullie ervaring met de Glitter Mania’s van NYX? En welke kleuren hebben jullie dan?

11 Reacties aan “Review & Swatches: NYX Glitter Mania Purple”

  1. Bij de Douglas in de Kalverstraat zijn deze wel te vinden momenteel, maar ik geloof dat ze niet vast in het assortiment komen.

  2. Hij is erg mooi en feestelijk! Ik heb zelf geen NYX glitters wel een aantal van Make-up Studio maar ik zie er na gebruik (zelfs met speciale gel) over het algemeen uit als een vampier uit de Twilight films :’)

    • Hahaha ik heb beeld! Ik moet ook altijd heel voorzichtig doen. Wil nog een keer zon speciaal spons applicator achtig iets proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *