Ik heb ze inmiddels al in meerdere kleuren in mijn bezit, maar toch blijf ik nieuwe toevoegen. Ik heb het over de NYX Jumbo Eyepencils. Perfect om als oogschaduwbasis onder je look te gebruiken. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren en ik kocht laatst twee nieuwe, de kleuren Slate en Purple Velvet.

Zoals ik al zei zijn deze oogschaduwsticks perfect als basis. Niet te veel, want ze zijn een beetje vettig en als je ze niet goed uitsmeert kan het zijn dat de hele boel alsnog gaat creasen. Gelukkig kun je een klein beetje aanbrengen en dit gemakkelijk blenden met je vinger of een kwast. De linker paarse kleur is Purple  Velvet, de blauw-grijze is Slate. Twee donkere kleuren. Voor mijn nude looks gebruik ik eigenlijk altijd mijn painterly paintpot van MAC, en als ik iets shimmer wil de paintpot in Bare Study, maar voor een smokey look had ik alleen een zwarte NYX Jumbo Eye Pencil, en een beetje variatie is wel leuk.

Met een lichte oogschaduw kan de kleur helemaal veranderen op zo’n basis. Ik schreef anderhalf jaar geleden al over mijn andere Jumbo Eye Pencils in Black Bean, Cottage Cheese en Milk, in die blogpost maakte ik foto’s van de verschillende kleuren. Die blogpost is hier te lezen.

En dit zijn de swatches. Je hebt ze misschien ook al wel voorbij zien komen in de post met de Glitter Mania van een tijdje terug. Daarin had ik deze twee kleuren namelijk als basis gebruikt. Voor diegene die die post niet gezien hebben, hier nog een foto met die swatch.

Ik ben heel erg tevreden met mijn NYX Jumbo Eye Pencils en ik baal dan ook dat ze in de online winkels in de Benelux niet meer verkrijgbaar zijn. Ik denk dat ik mijn collectie zeker nog eens aanvul via een Amerikaanse webshop, en wellicht wel via een Douglas winkel mochten ze daar verkrijgbaar zijn.

Hebben jullie ervaring met de NYX Jumbo Eye Pencils? En zo ja, welke kleuren zijn favoriet?

11 Reacties aan “Review & Swatches NYX Jumbo Eye Pencils”

  1. Zelf gebruik ik Milk heel erg vaak! Ik heb verder nog wat felle kleurtjes zoals groen en oranje, maar dat is toch meer iets voor in de zomer! 😀

  2. Die paarse kleur vind ik echt heel mooi 😀 Ik wil ook nog graag een paar van die Jumbo Pencils proberen, hoor er eigenlijk altijd wel goede dingen over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *