Eerder dit jaar kwam Ciaté al uit met Kaviar Nails, en nu komt Pupa Milano met een soort gelijk iets. Dit is namelijk nummer 005 Grey uit de Pupa Nail Art Mania Bubbles collectie. Zoals zij zelf zeggen: Een bijzondere 3-dimensionale nail art, in slechts enkele eenvoudige stappen. Dat wilde ik wel eens proberen!

Het setje komt met twee nagellakjes. Een long lasting color als basis kleur en een potje met gekleurde bolletjes. Die bolletjes, dat zijn glazen microbolletjes met een parelachtige glanzende finish. Je lakt als eerste een basislaag met de long lasting color en laat deze even goed drogen. Daarna ga je verder met laag twee, en dat doe je per nagel want de lak moet nog nat zijn, anders blijven de microbolletjes niet plakken. Als je je hele nagel bestrooit hebt met de bolletjes druk je ze even goed aan. Ga niet wrijven! Dan krijg je – zoals ik – gaatjes waar je de bolletjes er vanaf trekt.

De lak dekt redelijk in een laagje, wil je de nagellak zonder bolletjes dragen dan raad ik je toch een tweede laagje aan.

De eerste foto is zonder topcoat, de tweede met. Ik raad je aan om geen topcoat te smeren, het glanzende effect van de microbolletjes verdwijnt dan voor een groot deel. Ik stoorde me er niet echt aan, maar de volgende keer gebruik ik het toch zonder. Ik vind deze manicures vooral leuk om een accentnagel mee te doen.

In het kitje zit een plastic “schaaltje”. Deze gebruik je om de balletjes die van je nagels vallen tijdens het opbrengen op te vangen. Hij is zo gevormd dat je een hoekje boven het flesje kunt houden en vervolgens alle bolletjes die in het bakje zitten terug te kunnen gieten in het flesje.

Naast de donkergrijze kleur die ik heb zijn er nog 5 te verkrijgen, zwart, violet, blauw, multicolor en wit. Voor een kitje (flesje lak, flesje bubbles en het schaaltje) betaal je €12,95. Het is een Limited Edition en ligt nu in de winkels. Wellicht leuk als cadeautje Sinterklaas of Kerst?

11 Reacties aan “Review & Swatches: Pupa Nail Art Mania Bubbles”

  1. Ik heb ook zo’n setje en vind het zooo cool! Toevallig nét gister er af gehaald na 2 dagen want het zat niet meer zo superpretty, maar ja ik ben verliefd. Ik wil alle setjes.

  2. Ik vind dit zo leuk om te zien bij anderen! Helaas vind ik het voor mezelf maar onhandig en neem ik er de tijd niet voor. In plaats daarvan kijk ik naar foto’s van anderen 🙂

  3. Ik vind de caviaar mani’s leuk om te zien maar eerlijk gezegd wordt ik er niet warm of koud van. Ik denk dat ik inmiddels over de caviaar hype heen ben :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *