Ik had in mijn Sephora Primer artikel al verteld dat ik nog een keer teruggegaan was naar de Sephora voor een extra primer. Tijdens deze tweede shoppingspree  nam ik ook deze twee Sephora Nano lipliners mee. Het zijn de kleuren 05 native nude en 15 royal rose. Native Nude is een mooie nude kleur, Royal Rose is een lichte berry achtige kleur.

De liners zijn lekker romig, wat mij betreft een must voor lipliners. Ze brengen gemakkelijk aan door hun romigheid, geven genoeg kleur af en blijven ook nog eens redelijk goed zitten. Ik vind het een must dat lipliners gemakkelijk aanbrengen. Ik heb wel eens potloodjes gehad waar je zo hard op moest drukken voordat je er iets kleur vanaf krijgt, op de gevoelig huid van je lippen is dat niet fijn. Die potloodjes belanden dan ook snel achterin mijn stash om vervolgens nooit meer het daglicht te zien. Zonde van je geld! Gelukkig heb je daar met deze potloodjes niet zo veel last van.

Zoals je ziet zijn het erg gepigmenteerde kleuren. Na een kleine zoektocht op het wereldwijde web vond ik een aantal ingrediënten. Zo bestaat het potlood onder andere uit shea-butter en jojoba olie. Pluspuntje dus, want dat maakt ze ook nog eens verzorgend. De lipliners zijn wel wat aan de kleine kant. Ik kon helaas niet vinden hoeveel gram product het precies bevat, maar ze zijn maar zo’n 6 a 7 cm lang. Een paar keer slijpen en je potloodje wordt wel klein om te hanteren.

De lipliners zijn verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en kosten €6,70. Sephora zit in de volgende filialen van de V&D: Groningen, Den Haag, Den Bosch, Leidschendam, Almere, Maastricht, Breda, Haarlem, Hilversum, Utrecht, Roermond, Rotterdam en Amstelveen.

4 Reacties aan “Review & Swatches: Sephora Lip Liners”

  1. Dit ziet er echt fantastisch uit! 😀 Deze zijn echt goed gepigmenteerd. Jammer dat de actie afgelopen is van Sephora! Ik heb er een van make up studio die is ook echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *