Tijdens het prijzencircus had ik 5 producten in mijn mandje, daar moest er dus eentje bij. Na wat snuffelen kwam ik deze nude lipstick tegen. De laatste tijd draag ik steeds vaker nude lipsticks/glosses dus ik vond dat dit wel een mooie aanvulling op mijn stash was en zo kwam ik ook weer aan de 3 producten voor €10,- De lipstick komt uit de Lip Attitude collectie, een kleurnaam kon ik niet zo snel vinden, en ook van de Sephora.com website werd ik niet veel duidelijker. Ik gok dat het nummer G20 is.

De lipstick is vrij zwaar, en zit in een antraciete huls. Op de onderste rand staat Sephora en de onderkant is een doorkijkje waardoor je gemakkelijk kunt zien welke kleur je in handen hebt. Erg makkelijk dus, ik hou van dat soort kleine dingen die een product net iets handzamer maken. Als je de dop er af haalt komt er een niet standaard lipstick vorm te voorschijn. Het doet me denken aan de lipbalms van GOSH en de slimshines van MAC. Alleen dan een stukje groter en dikker. Ik vind dit soort vormen altijd wel gemakkelijk aanbrengen. Het doet een beetje aan als en lippenbalsem.

Sephora zelf zegt er dan ook over dat het een kruising is tussen een lipstick en een gloss. Hij zou gemakkelijk over je lippen heen moeten glijden, welke een langhoudende kleur op de lippen achter zou moeten laten. De formule zou ook niet uitdrogend moeten zijn. Natuurlijk was ik benieuwd of hij dit waar zou maken.

De lipstick is inderdaad vrij glossy en brengt gemakkelijk aan, maar het is duidelijk meer lipstick dan gloss. Het trekt niet in de lijntjes wat ik altijd een pluspunt vindt. De lipstick is wel geparfumeerd en heeft een beetje een paart geurtje, welke ik niet zo kan beschrijven. Het is gelukkig niet storend als je het op je lippen hebt. Ik vind de lipstick niet heel erg langhoudend, hij overleeft 2 glazen drinken op het terras niet. Hij droogt mijn lippen niet uit. Ik vind het een gemiddelde lipstick. Niet super fijn maar hij verdwijnt ook zeker niet achter in mijn stash.

Helaas staat ook de prijs van deze lipstick op het verloren bonnetje, maar als ik het goed heb zit hij rond de €12,-.  Het is een beetje een middenklasser. De gewone prijs had ik er denk ik niet voor over gehad, maar in de 3 voor €10,- actie is het een leuk item om mee te nemen.

8 Reacties aan “Review & Swatches: Sephora lipstick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *