Op twitter had ik het al over het geweldige pigment en liet ik even snel een swatchfoto zien, maar wat ben ik onder de indruk van dit palette. Een tijdje terug kocht ik al een tweetal nagellakjes van dit merk, maar verder heb ik er nog niet veel van geprobeerd of gehoord. Teeez is een redelijk nieuw merk, en het leuke is, het is van Nederlandse bodem. Hun producten zijn wat aparter dan de meeste drugstore merken. Ze maken hun producten naar de nieuwste fashiontrends. Ze staan zoals ze zelf zeggen voor “affordable luxury”. Iedere drie maanden schijnen er nieuwe producten uit te komen, maar daar heb ik tot nu toe nog niet veel van gezien.

In de collectie die op dit moment in de op=op shop in Apeldoorn ligt zitten ongeveer 8 van deze duo’s, in verschillende kleuren. De combinaties zijn wat apart en gewaagd, maar dat maakt ze zeker niet minder leuk. De bovenstaande sprak mij het meeste aan. De groene kleur heeft een hele aparte gouden shimmer er in. Ook in de bruine zit een gouden ondertoon. Ook was dit zo ongeveer de enige duo waar de kleuren, in mijn ogen, ook een beetje bij elkaar pastte.

Zie je wat ik bedoel? Dat pigment is echt geweldig. Ik was echt verrast toen ik, eigenlijk gewoon uit nieuwsgierigheid, een van de duo’s in de winkel swatchte. Daar moest er eentje van mee, onder het motto voor de website. Ik zocht dus het meest ‘neutrale’ duo uit en dat werd Strike A Pose. De swatch op mijn hand is gemaakt door een keer over de oogschaduw heen te gaan met mijn vingers en daarna op mijn hand te swatchen. Er zit geen basis onder en dat is ook niet nodig. De kleuren hebben wel zoveel pigment dat ik het aanraad om een goede basis te gebruiken, anders zou je nog wel eens moeite kunnen krijgen om de kleur helemaal van je ogen af te halen. De kans bestaat dus dat de oogschaduw staint.

De oogschaduw is niet korrelig, brengt gemakkelijk aan maar heeft, zoals eigenlijk iedere oogschaduw, wel een beetje last van fall-out. Pas daar dus mee op. Zeker omdat het zo gepigmenteerd is. Deze duo kost €5,50, wat ik niet heel budget vind maar ook zeker niet duur. Teeez is in veel plaatsten verkrijgbaar, je kunt hun website raadplegen om te kijken of er een schap bij een winkel bij jou in de buurt te vinden is.

12 Reacties aan “Review & Swatches: Teeez Strike a Pose”

  1. Wat veel pigment! Ook mooie kleurtjes die bij elkaar passen. Ik heb een paar weken geleden een Teeez! schap bij de DA hier gezien, maar de verpakkingen hielden mij tegen in combinatie met de prijs, vond de verpakkingen een beetje naar de kinderachtige kant gaan. Maar nu twijfel ik toch wel hoor, had toen ook een paar oogpotloden geswatcht, perfecte dupe voor de GOSH eyeliners!

  2. Ken dit merk helemaal niet. Wel een superleuk verpakking en goed pigment, als ik ze ergens tegenkom ga ik er zeker eens goed naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *