De kleuren deze lente en zomer zijn toch wel neon en pastel. En toen ik tegen een rek met verschillende van deze nagellakjes aan liep kon ik me niet bedwingen. Mijn nagellakhartje ging sneller slaan, sloeg bijna op hol. Te – veel – keuze. Ik heb me uiteindelijk weten in te houden en de bovenstaande lakjes gekocht. 1 neon en 4 pastel. De lakken zijn van W7. Een merk wat moeilijk verkrijgbaar is, maar wel lekker budget. Voor deze 4 lakjes betaalde ik €10,-. 2 voor 5 bij de op=op voordeelshop.

De nagellak is aan de dunne kant. Voorzichtig lakken dus. Het kwastje is niet altijd even netjes. Zo is hij een beetje uitgezet bij het gele lakje waardoor netjes lakken moeilijk gaat en je wel een clean up nodig hebt als je niet met gelakte nagelriemen wil rondlopen. De droogtijd is okay. Niet super, ik moest toch een beetje oppassen dat ik mijn nagels niet per ongeluk ergens tegen aan zou stoten. Kan ook door het warme weer komen toen ik ze gebruikte. Met warm weer wil nagellak natuurlijk altijd slechter drogen. Ze moeten nog eens in de herkansing. Laten we verder gaan met de swatches.

We beginnen met deze mintkleur. Mint is hip dit seizoen en W7 speelt daar mooi op in met Spearmint. Op de foto wat donkerder dan in het echt, want het is echt een mintkleurtje. Een mooie mintkleurige nagellak die dekt in 2 laagjes. Ik vind hem erg gaaf, hij doet me een beetje denken aan Sold Out Forever van Catrice, maar deze neigt meer naar de blauwe kant toe dan SOF.

Dan de peach lak. Ook een leuk pastel kleurtje. Dit is Sheer Peach. Deze lak had 3 lagen nodig, maar dat is vrij normaal met lichte pastelkleuren. Zoals je ziet was ik ongeduldig en heb ik met de laatste laag op mijn wijsvinger wat van de onderste lagen meegetrokken. Daar heb je de droogtijd waar ik het net over had, ik lak graag in een keer door en dat kan met deze lakken niet. Je moet echt even wachten tot de lak wat opgedroogd is. Zeker met het derde laagje krijg je hier last van. Op de foto valt het niet zo op, maar in het echt vond ik hem niet heel mooi ogen met mijn bleke huid. De lak valt weg en het lijkt alsof ik geen vingernagels heb. Als je net zo’n Sneeuwwitje bent als ik zou ik hem laten liggen.

Dan deze gele pastel lak. Dit is Sheer Lemon. Ik heb altijd een beetje moeite met gele nagellak. Op de mooi gebruinde handen van bijvoorbeeld mijn zusje staat het super, maar net als met …. is het met mijn bleke huid niet helemaal een topcombinatie. Ook dit is een lak die mooier staat op mensen die al iets gebruind zijn door de zon. Ook deze lak had weer drie laagjes (tja, pastel) nodig om compleet te dekken, en ook hier was de droogtijd wat aan de lange kant.

En als laatste mijn favoriet. Dit is Fluorescent Pink. De camera heeft er wat moeite mee maar dit is een enorm felle neon roze kleur. Als je nagels op mogen vallen dan is dit de kleur om te dragen. Ik heb eigenlijk alleen maar “wow, dat is fel” reacties gehad. Ik had twee laagjes nodig om de lak te laten dekken.

Ik ben erg blij met deze lakken. W7 blijft me iedere keer verbazen. Ze gaan leuk met de trends mee en het zijn over het algemeen fijne lakken. Het nadeel is wel dat de droogtijd iets aan de lange kant is waardoor je snel beschadigingen krijgt.

14 Reacties aan “Review & Swatches: W7 Nagellak”

  1. Ik ben erg enthousiast over de lakjes van w7! Ze zijn goedkoop en hebben mooie kleuren. Ik heb de felroze ook, ik denk dat ik de groene ook ga halen!

  2. Ik vind de lakjes van W7 niet altijd even fijn. Inderdaad omdat ze zo dun zijn. Ik heb namelijk ook ooit eens een lakje gehad van W7, en ik lakte eerst mijn duimnagel en daarna de rest – dan houd je je duim dus scheef. Nou, het liep er gewoon af! Echt wow! Huh? Het liep gewoon naar beneden, zo dun was dat lakje!

    • Echt? Bizar! Zo erg heb ik het gelukkig nog niet gehad! Alleen dat ze net iets te dun zijn om perfect te lakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *