zoeva love is a story

Een tijdje terug plaatste ik een wishlist van Zoeva hier op Beauty ’n Spice. Mijn zusje heeft daar heel goed naar gekeken, want voor mijn verjaardag kreeg ik van haar onder andere het Zoeva Love Is A Story palette, een van de twee palettes die ik graag wilde hebben. Het is een palette waar je alle kanten mee op kan, er zitten een aantal nude tinten, gekleurde en donkere tinten in, en vandaag laat ik jullie swatches en een review zien.

zoeva love is a story

Het palette is van karton, met een magneetsluiting. Als je hem binnen krijgt zit er een kartonnen hoesje omheen met precies dezelfde opdruk als op het palette. Deze is aan de voorkant namelijk versierd met swirls en de naam van het palette.

zoeva love is a story

Aan de binnenkant vind je tien oogschaduws. Ik had gehoopt op een spiegel aan de binnenkant van het palette, maar daar vind je het logo, weer dezelfde soort swirls met de tekst Forgive quickly. Kiss slowly. Love truly. Dat detail vind ik dan wel weer heel erg leuk. Zoals ik al zei kun je met dit palette alle kanten op, de vier kleuren links zijn perfect voor een neutrale look voor overdag, en als je iets meer kleur wil dan zijn de roze en de blauwe kleur perfect. Een look voor ’s avonds is ook in een handomdraai gemaakt met de donkere tinten. Als er een spiegel in zat was dit een perfect palette om mee op vakantie te nemen. Hij is namelijk ook lekker dun. De pans van de oogschaduws zijn ongeveer even groot als een 2 euro munt.

zoeva love is a storyOok fijn, Zoeva heeft gedacht aan het benamen van de kleuren. Het palette doet me zo in zijn geheel een beetje denken aan Urban Decay en Too Faced. I like! Op de foto hier boven zijn de kleuren redelijk kleurecht weergegeven. Heel erg gevarieerd met matte, satin en shimmer finishes!

Zoeva Love Is A Story

De swatches van de bovenste rij oogschaduws, van links naar rechts, Film Star, Affair, Past Romance, Man with a Plan en Ladylike

Zoeva Love Is A Story

En de onderste rij, van links naar rechts Over You, Little Kiss, Old Fashioned, Flirt en Mystery Date.

I’m impressed. Wauw. Wat een pigment! De kleuren zijn heel zacht en brokkelen niet als je ze aanbrengt. Ook op het palette heb ik geen last van oogschaduw die alle kanten op vliegt. Ze zijn heerlijk zacht en brengen gemakkelijk aan. Ook met een kwast op de oogleden, en ook dan hebben ze enorm veel pigment. Je kwast aftikken is dus een must! Ik schrok stiekem een klein beetje van hoeveel pigment er van de kleuren af komt. Ik had verwacht dat het blenden wel lastig zou gaan met zulke gepigmenteerde kleuren, maar ook dat gaat heel erg gemakkelijk.

Ik moet eerlijk zeggen, Zoeva heeft me verrast. Ik was al fan van de kwasten, maar ik ben ook onwijs blij met dit palette en ik wil zeker de andere 3 ook eens aan gaan schaffen. Ze zijn hun geld absoluut waard. Een palette kost €16,80 en is te bestellen op Zoeva.de. De levering bij Zoeva duurt over het algemeen een dag of twee omdat het uit Duitsland moet komen, hoe lang de bestelling van mijn zusje er over gedaan heeft durf ik niet te zeggen. Ook leuk; de bestelling van mijn zusje werd bij mij thuis geleverd, en kwam netjes ingepakt in vloeipapier binnen. Er zat een kaartje in door wie het gepakt en ingepakt is, en ik kreeg een boekje waarin een aantal looks stonden van de verschillende palettes, en twee proefjes van de eyeshadow fixes van Zoeva.

Zoeva, je hebt mijn hart weer gestolen!

15 Reacties aan “Review & Swatches – Zoeva Love Is A Story”

  1. Wat een prachtig palette! Ik ben zelf altijd erg onder de indruk van Zoeva. Zowel de palettes als de kwasten, het is een heel fijn merk! Ik wil ook nog één van deze palettes hebben!

  2. Wat een leuk palette (en past mooi bij je layout ;-))! Zelf heb ik nog geen ervaring met Zoeva, maar ik vind wel dat de swatches er veelbelovend uitzien.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  30 Days of Make-up - Day 4 : Pure Purple | Beauty 'n Spice
  2.  30 Days of Make-up - Day 10 : Blue Cateye | Beauty 'n Spice
  3.  Beauty Wishlist Mei 2015 - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *