Single eyeshadows zijn een in mijn stash ondergewaardeerd. Ik heb er flink wat liggen, maar gebruik ze vaak maar weinig. Onlangs kwam ik een voor mij nieuw merk tegen en vandaag kun je een review zien van de Jane Iredale Purepressed Eyeshadow in de kleur Emerald. En, jij kunt hem ook winnen! De voorwaarden voor de winactie staan onderaan dit bericht.

In de cosmetica branche is Jane Iredale het merk wat als eerste op de markt kwam met een volledige makeuplijn op basis van mineralen. Het merk is dus 100% mineraal en gebruikt alleen natuurlijke geur- en kleurstoffen. Daarnaast bevat het geen vul- en bindmiddelen zoals talkpoeder of minerale oliën. Door deze unieke samenstelling wordt Jane Iredale wereldwijd aanbevolen door schoonheidsinstituten en schoonheidsklinieken. Een fijn idee om te gebruiken. Meer informatie over het merk Jane Iredale is te vinden op PourTous.nl

Jane Iredale Purepressed Eyeshadow Emerald Jane Iredale PurePressed Eyeshadow Emerald

De oogschaduw komt in een doosje, met daarop het logo van Jane Iredale gedrukt en wat informatie over de oogschaduw. Op de achterkant staan de ingrediënten gedrukt, maar ook dat het product niet getest is op dieren. Ik heb de kleur Emerald, en deze kleur is ook geschikt voor veganisten. Als je informatie zoekt over de oogschaduw is op de website van het merk ook heel gemakkelijk te vinden welke oogschaduws veganistisch zijn en welke niet. Ik vind dat erg netjes en fijn voor meiden die daar veel waarde aan hechten.

De verpakking

De verpakking van de oogschaduw zelf voelt luxe aan. Het matte plastic dekseltje geeft een luxe uitstraling. Het minpunt daaraan is dat je niet heel gemakkelijk ziet welke oogschaduw het precies is als de kleuren die je hebt op elkaar lijken. Je kunt er wel doorheen kijken, maar de tint is toch iets minder duidelijk te zien dan bij een doorzichtig plastic dekseltje. Ook de gouden plastic verpakking waar de pan van de oogschaduw in zit geeft een luxe uitstraling. Het geheel voelt stevig aan, sluit goed en voelt absoluut niet goedkoop.

jane iredale purepressed eyeshadow emerald jane iredale purepressed eyeshadow emerald swatch

Swatches

Ik koos voor een groene tint, de kleur Emerald. Ik vind het een prachtige, legergroene kleur. De swatch is een veeg, droog, zonder basis. Ik ben onder de indruk van het pigment, de kleur is helder en duidelijk te zien. De oogschaduw is wel wat poederig, en even aftikken is geen overbodige luxe als je hem op je oog gaat gebruiken, anders heb je gegarandeerd last van fall-out.

jane iredale purepressed eyeshadow emerald look jane iredale purepressed eyeshadow emerald look jane iredale purepressed eyeshadow emerald ooglook

Ooglook

Ook op het oog is de oogschaduw gemakkelijk in een dekkende laag aan te brengen. Ook het blenden van deze oogschaduw ging heel gemakkelijk, zonder de dekking van de kleur op het ooglid te verliezen. Ik maakte de look in combinatie met de donkerbruine en zwarte kleur uit het Sleek Oh So Special palette.

Winnen

In samenwerking met Pourtous mag ik deze oogschaduw ter waarde van €19,90 aan een van jullie weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de Facebook pagina van Pourtous te liken en een reactie achter te laten in de comments dat je meedoet! Ik zou het ook leuk vinden als jullie Beauty ’n Spice liken op Bloglovin’ maar dit is niet verplicht. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres achterlaat, want daar zal ik de winnaar een mailtje op sturen.

4 Reacties aan “Review & Winnen – Jane Iredale PurePressed Eyeshadow Emerald”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *