Een tijdje geleden schreef ik al een review over de Zoeva kwasten die ik in een setje kocht, vandaag wil ik jullie wat andere kwasten uit diezelfde bestelling laten zien. Ik kocht namelijk ook een aantal losse kwasten, namelijk nummer 330 Lip Contour brush, 225 Eye Blender brush, 128 Blush brush en 227 Soft Definer brush.

Allereerst de verpakkingen. Iedere losse kwast die je bij Zoeva.de koopt komt in een doosje. Ideaal, want zo blijft alles netjes tijdens de reis naar Nederland. Zoeva is namelijk een Duitse webshop, dus de kwasten hebben een kleine reis afgelegd. Wel snel, als je de vorige post gelezen hebt dan wist je dat al. Ik bestelde voor het weekend en had ze dinsdag in huis. Zoeva verzendt namelijk niet op vrijdag t/m zondag, wat betekend dat maandag mijn bestelling verzonden werd en ik ze dinsdag al in huis had. Voor de verzending betaal je €5,50, wat ik absoluut acceptabel vind omdat ze dus vanuit Duitsland moeten komen en ze snel binnen zijn. Goed, nu de kwasten.

Als eerste de 330 Lip Contour brush. Hoewel de foto op de webshop het al een klein beetje aangaf keek ik wel even verbaasd naar de verpakking. Deze kwast komt namelijk in twee delen. Ideaal, want zo kun je hem meenemen in je tas samen met je lipstick of the day zonder alles onder te smeren. Het gedeelte waar het kwastje aan zit past namelijk precies in de onderste huls. Zelf vind ik een klein kwastje handig werken, maar mocht je liever een langer handvat willen hebben dan zet je die onderkant er gewoon aan vast. Ideaal. Voor deze lip contour brush betaal je €4,20.

De tweede kwast die in mijn mandje belandde is de 225 Eye Blender Brush. Ik vind blender brushes echt ideaal, vooral voor in mijn crease. Ze werken redelijk precies en het voordeel is dat je gelijk al een gedeelte van je oogschaduw blend. Daardoor kun je het pigment ook goed opbouwen. Dit is echt een heerlijke kwast, prikt niet en er vallen geen haartjes uit. Ook voor deze kwast betaal je €4,20.

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat nummertje 128, de Blush Brush niet zo vaak gebruikt wordt. Ik gebruik al tijden mijn Sigma, en deze staat lekker uit elkaar en brengt fijn aan. De haartjes van deze kwast zitten nog erg dicht op elkaar en daardoor pak ik mijn Sigma een stuk sneller. Dat betekend niet dat deze niet fijn is, ik gebruik hem het liefst voor bronzer. Juist door diezelfde op elkaar staande haartjes brengt de kwast precies aan. Deze is wat duurder dan de vorige twee, maar zeker nog betaalbaar. Je legt namelijk €5,80 voor deze kwast neer.

Last but not least, de 227 Soft Definer brush. Ik ben verliefd op Sigma’s 217, en ik wilde er graag nog eentje bij. Deze brush komt heel erg overeen en daarom mocht ook deze de reis maken naar Nederland. En ook deze is helemaal goedgekeurd. Fijn om te blenden, lichtjes oogschaduw aan te brengen en tja, multi-functional. Ik gebruik deze bijna bij iedere look die ik maak. Voor €4,20 is dit schatje voor jou.

Ook over deze kwasten van Zoeva ben ik erg tevreden. Ze geven geen kleur af, er vallen zo goed als geen haren uit en over het algemeen zijn de haartjes lekker zacht en prikken ze niet. De verzendkosten vallen mee, ze zijn maar een paar cent duurder dan pakketpost binnen Nederland bij veel webshops. Wil je nog kwasten van Zoeva dan raad ik je aan om snel te bestellen. Vanaf januari gaan de prijzen namelijk weer een stukje omhoog en ben je duurder uit.

10 Reacties aan “Review: Zoeva kwasten”

  1. Ik vind Zoeva ook heel erg fijn voor kwasten. Heb zelf de Bamboo set en ben er nog steeds erg tevreden over. Ik wil ook nog want andere erbij, dus even kijken op de site!

  2. Mooie kwasten! Ik heb een paar maanden terug de Zoeva Bamboo set besteld en ben daar erg tevreden over. Ik heb er in oktober ook een uitgebreide reviw over geschreven op mijn blog.

  3. De kwasten zien er mooi en zacht uit. Misschien moet ik er ook maar eens bestellen!
    Ik had wel gelezen over dat de kwasten duurder worden.. snel doen maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *