Al een tijdje liggen deze blushes van Catrice in de winkel, en ik had al veel goed gelezen hierover. Ik besloot een tijdje geleden om toch de Raspberry Ice Cream mee naar huis te nemen. En tot nu toe heb ik daar geen spijt van.

De blush heeft 2 kleuren, het grote vlak links is mat, het kleinere en lichtere vlakje is er eentje met shimmer. De blush zit weer in het befaamde doosje van Catrice. Ik vind de verpakkingen echt geweldig. Het transparante staat chique, en daarnaast zie je precies wat je in je handen hebt. En de verpakking gaat ook nog eens gemakkelijk open. Een must wat mij betreft, want verpakkingen waar ik een half uur mee aan het prutsen ben belanden snel in de prullenbak. Laat staan die verpakkingen waar je je nagels tussen moet zetten. Yuk! Nee deze gaat gelukkig makkelijk open.

En dan natuurlijk de swatches, in volgorde van de verpakking en de meeste rechte is de gemengde kleur. Je hoeft de blushes namelijk niet los te gebruiken, mengen gaat heel gemakkelijk. De kleuren passen goed bij elkaar. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, maar door hun zachtheid kun je goed blenden, waardoor je niet als een clowntje met een streep blush over je wangen loopt. De shimmer die in de rechter kleur zit is subtiel, en geeft een leuk glansje aan je wangen. Highlighter is zo bijna overbodig geworden.

De duoblushes zijn in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar en kosten €3,99.

3 Reacties aan “Review&Swatches: Catrice Raspberry Ice Cream Blush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *