Sanex Dermo Pro Hydrate deodorant

Deodorant, dat hebben we de afgelopen weken wel nodig gehad. Bussen vliegen er bijna doorheen met dit warme weer. Sanex komt dan ook precies op tijd met hun nieuwe lijn, de Sanex Dermo Pro Hydrate deodorant met Bio Response. Ik heb twee van de 5 soorten uit deze lijn.

Met dit weer scheren de meeste dames bijna iedere dag hun okselhuid wel, en anders waxen we wel, of wordt er geëpileerd. Ik denk dat bijna iedere vrouw zich wel herkent in het gevoel wat je kunt krijgen als je deodorant opspuit als je net die oksels ontdaan hebt van haren. Ik lijk af en toe de vogeltjesdans te doen, compleet met wapperende armen om dat nare gevoel een beetje te verlichten. Wat er met dagelijks scheren gebeurd is dat de natuurlijke huidlaag onder je oksels beschadigd, en hierdoor ontstaat irritatie. De nieuwe variant van de Sanex Dermo Pro Hydrate deodorant zorgt ervoor dat de onthaarde huid zo optimaal mogelijk gehydrateerd blijft.

Sanex Dermo Pro Hydrate deodorant

Er zijn dus 5 verschillende varianten, van links naar rechts:
Sanex Dermo Extra Control
Met Micro Talk, werkt tot wel 48h uiterst effectief tegen transpiratie en lichaamsgeur.
Sanex Dermo Protector
Bevat mineralen die zorgen voor 24h effectieve bescherming tegen transpiratie en lichaamsgeur.
Sanex Dermo Sensitive
Houdt je tot wel 24h fris en droog terwijl het de delicate oksel verzorgt door lactoserum.
Sanex Dermo Invisible
Biedt 24h effectieve bescherming en zorgt voor minimale witte strepen op je kleding.
Sanex Dermo Pro Hydrate
Biedt 24h bescherming terwijl het helpt bij het gezond houden van de huid. Speciaal geschikt voor de geschoren okselhuid.

Ik heb zelf de Dermo Sensitive en de Dermo Pro Hydrate. De deodorants zijn verkrijgbaar in zowel een spuitfles als in de roller variant. De geuren van deze twee zijn neutraal, ze ruiken net iets anders en doen me denken aan de vaste handzepen van vroeger. Hier heb ik zelf geen problemen mee, ik gebruik altijd deodorant met een soortgelijke geur, en hierdoor heb je ook geen last van een geur die mengt met de parfum die je die dag draagt.

Sanex Dermo Pro Hydrate deodorant

De sprays zijn voorzien van een standaard spuitdop en bevatten 200ml product. Echt handig om mee te nemen zijn ze helaas niet, ze zijn aan de grote kant. En als je net als ik een hekel hebt aan zweetgeur en halverwege de dag even op wil frissen is dat wel een nadeel. Op echt warme dagen zijn ze niet sterk genoeg, ondanks de 24h die op de verpakking staat aangegeven. Dat halen ze bij mij helaas niet, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik de deodorant die dat wel volhoudt nog moet vinden. Je zweet tijdens deze dagen toch net iets meer. Ik vind het geen probleem om even bij te werken, maar in mijn handtas zit door het formaat van deze bussen wel een andere deodorant.

Wat wel heel fijn is, als ik ’s morgens mijn oksels geschoren heb, en daarna deze deodorant spuit heb ik minimaal tot zelfs geen last van irritatie.

De Sanex Dermo Pro Hydrate met de unieke Bio Response formule is vanaf nu verkrijgbaar. De adviesprijs is €3,79 voor een spray van 200ml, en €2,69 voor de rollers van 50ml.

2 Reacties aan “Sanex Dermo Pro Hydrate Deodorant”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *