Shopblog

In een eerder artikel kwam het al voorbij, begin juni had mijn vriend een weekje vakantie. Door het lekkere weer wilde we graag het huis uit en niet binnen zijn, en dus zijn we veel wezen shoppen. Onder andere in Den Haag en de Rosada outlet in Roosendaal. Ik kocht vooral veel kleren, maar er kwamen ook een aantal beautydingen voorbij.

In Den Haag zit een filiaal van Make-up Studio, en ik had wel eens van het merk gehoord, maar was er nog nooit binnen geweest. Zoals je wel begrijpt moest daar verandering in komen en nam ik een refill mee. Het is een mint blauwe kleur, nummer 6. Ze hadden enorm veel leuke kleuren, dus ik ga er zeker nog eens vaker langs.

In Den Haag is ook Lush te vinden, en daar kocht ik een nieuwe Lemony Flutter. Mijn vorige was nog niet op, maar rook niet helemaal goed meer, dus tijd voor een nieuwe.

Bij Cynthia had ik al een stuk gelezen over de Miss Sporty lipsticks. Normaal gesproken sla ik Miss Sporty eigenlijk over als ik in een Etos ben, maar haar review was zo veelbelovend dat ik het niet kon laten. Ik nam twee kleuren mee, namelijk 038 I Love en 050 Rosy Cheeks. I Love nam ik vooral mee omdat Stefan wilde dat ik eens zo’n kleurtje zou dragen.

Shopblog invito portemonnee

Niet helemaal beauty, maar hier ben ik zo blij mee. Ik vind dit formaat portemonnees eigenlijk het allerfijnste, en diegene die ik gebruikte heb ik al flink wat jaartjes en komt van eBay. Ik heb eerder porto’s van Invito gehad en die zijn eigenlijk altijd goed bevallen. Ik was al een tijdje rond aan het kijken naar een nieuwe, maar niks voldeed aan mijn eisen. In Den Haag kwam ik deze al tegen, maar twijfelde ik. Hij is wel erg neon roze, en laat roze nou net niet mijn kleur zijn. Maar een paar dagen zat hij nog in mijn hoofd, genoeg vakjes voor pasjes, apart vak voor kleingeld en ook briefgeld past er in dat vak makkelijk in. In Zoetermeer liepen we langs de Invito en daar hing ie, recht in het zicht. Okay, naar binnen en gelijk afrekenen dus haha. En ik ben er blij mee. Toevallig heeft de tas die ik later op mijn verjaardag kreeg gouden details én is roze, dus dat past mooi bij elkaar.

shopblog

Beide shirtjes komen van The Sting. Het linker blousje valt wijder en achter wat langer, de witte heeft achter katoenstof en voorop een zwierig vallende laag.

shopblog

Deze twee items zijn van de H&M, links is een shirt wat aan de bovenkant open gewerkt is en hij valt wat langer. Rechts is een katoenen ‘bodywarmer’ met een felgeel hemdje eronder. De bodywarmer valt heel vormloos op de foto, maar door het touwtje in de taille kun je hem ook gedetailleerd dragen. Ook dit hemdje valt weer lang, je zou hem bijna als jurkje aan kunnen. Ik in ieder geval, maar ik ben ook niet bijzonder groot haha.

shopblog

Als laatste kledingstuk dit leuke jurkje wat ik op mijn verjaardag droeg. Ik ben gek op deze kleur blauw. Het jurkje valt tot de knie en door de “dubbele laag” wordt het wat speelser. De hals is hooggesloten.

Shopblog S.Olliver laarsjes Shopblog S.Olliver laarsjes

Misschien wel een van mijn favoriete aankopen van deze shop(b)log zijn deze cowboystyle enkellaarsjes van sOliver. Ik draag vaak enkellaarsjes, maar eigenlijk zijn ze allemaal plat. Deze hebben nog best een aardige hak, maar zijn prima te belopen en ze lopen heerlijk. Ja ik krijg er pijn van in mijn voeten, maar die zijn ook niks meer gewend. Alle hakken die ik heb blijven vaak veilig in de kast staan haha.

Verder kocht ik ook nog schuifjes van Zenner en een neon groenige broek die niet op de foto staan. De Rosada outlet was niet heel interessant, maar daar kocht ik nog een two-in-one running short van Nike, en ook een driekwart thight van datzelfde merk, ook voor hardlopen. Dat was ook het enige wat we daar kochten haha. En dat was het alweer. Flink geshopt dus in die dagen, maar het was wel weer even nodig. Ik had al maanden geen geld meer uitgegeven aan kleding (serieus, niet meer sinds ons huisje!).

14 Reacties aan “Shop(b)log”

  1. Leuke aankopen 🙂 vooral het blauwe jurkje vind ik mooi! en lemony flutter is hier echt mijn holy grail! ik zou niet meer zonder kunnen denk ik…

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Miss Sporty Perfect Color Lipsticks | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *